Geschikt voor families
Luxe welnessvillas
Groepsaccomodaties
Nabij de Floriade
Miniclub
Faciliteiten voor jong en oud
Nabij de Maasduinen en de Peel
In de buurt van thema-, speel- en dierenparken
 • Beoordeling8.6
 • Bij het water
 • Binnenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Resort Arcen - kijk voor de beste deals bij:
  Roompot Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Resort Arcen, Limburg

  Dit luxe en zeer complete park ligt in het prachtige Noordlimburgse landschap aan de Maas, verscholen tussen bos en weide, in een licht glooiend, pittoresk landschap.

  Het park beschikt over diverse typen comfortabele villa's, schitterende Woodgalows (houten Finse chalets) en chalets. Het chaletpark is autovrij, zodat kinderen er veilig kunnen spelen. In het zeer complete centrumgebouw vindt u talloze recreatieve en horeca voorzieningen. In de omgeving van het Bourgondische Arcen, ook wel "De Parel aan de Maas" genoemd, zijn uitstekende mogelijkheden om dagjes uit te gaan.

  Op Resort Arcen kunt u voldoende vertier vinden om uw vakantie tot een succes te maken. Een overdekt zwembad met kinderbad en een gezellig familierestaurant met panoramaterras.Terwijl de kinderen zich vermaken met het recreatie team kunt u even zorgeloos genieten van uw vrije tijd.

  Arcen is een voormalige vestingstad omgeven door muren, aarden wallen en grachten is schitterend gelegen aan de Maas. Dankzij de Maasduinen en de Peel is de natuur van Noord-Limburg ontzettend veelzijdig en het ontdekken waard. De bossen, beekdalen, Maasoevers, stuifduinen en broekbossen zijn aan de hand van een fietsroute of wandelroute goed te verkennen.


  Boek Resort Arcen via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!