Bekijk grote foto's
Geschikt voor jonge gezinnen
Luxe welnessvillas
Groepsaccomodaties
Nabij de Floriade
Miniclub, Koos
Faciliteiten voor jong en oud
Nabij de Maasduinen en de Peel
In de buurt van thema-, speel- en dierenparken
 • Beoordeling8.6
 • Middelgroot parkM
 • Bij het water
 • Binnenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Resort Arcen - kijk voor de beste deals bij:
  Roompot Bekijk
  prijs
  VacanceSelect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Resort Arcen, Limburg

  Dit luxe en zeer complete vakantiepark ligt in het prachtige Noordlimburgse landschap op korte afstand van de Maas, verscholen tussen bos en weide, in een licht glooiend, pittoresk landschap. En verder maken het overdekt zwembad, het zwemmeer en de visvijver het plaatje compleet voor een topvakantie. Ook de andere voorzieningen zorgen ervoor dat je jezelf hier niet snel zult vervelen: geitjes voeren op de kinderboerderij, een hole-in-one slaan op de midgetgolfbaan of klimmen en klauteren in de indoorspeeltuin …

  Een mooi Limburgs vakantiepark met fijne vakantiewoningen
  Het park beschikt over diverse typen comfortabele villa's, schitterende Woodgalows (houten Finse chalets) en chalets. Het chaletpark is autovrij, zodat kinderen er veilig kunnen spelen. In het zeer complete centrumgebouw vindt u talloze recreatieve en horeca voorzieningen. In de omgeving van het Bourgondische Arcen, ook wel 'De Parel aan de Maas' genoemd, zijn uitstekende mogelijkheden om dagjes uit te gaan.

  Limburg aan de Maas
  Vanaf je vakantiepark kun je het Nationaal Park de Maasduinen ontdekken
  Arcen is een voormalige vestingstad omgeven door muren, aarden wallen en grachten is schitterend gelegen aan de Maas. Dankzij de Maasduinen en de Peel is de natuur van Noord-Limburg ontzettend veelzijdig en het ontdekken waard. De bossen, beekdalen, Maasoevers, stuifduinen en broekbossen zijn aan de hand van een fietsroute of wandelroute goed te verkennen.


  Boek Resort Arcen via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!