Bekijk grote foto's

Ardoer De Heldense Bossen Ardoer vakantiepark

Ligging in het Land van Peel en Maas
Roeivijver
Restaurant met uitgebreide menukaart
Binnenbad met glijbaan en buitenzwembad
Dierenpark en airtrampoline
 • Beoordeling8.2
 • Groot parkL
 • Binnenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Winterverblijf
 • Ardoer De Heldense Bossen - kijk voor de beste deals bij:
  Ardoer Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Ardoer De Heldense Bossen, Limburg

  Vakantiepark De Heldense Bossen in het Limburgse Helden is in schoolvakanties het ideale park voor kinderen mede door de diverse voorzieningen en de bruisende animatie. Door de uitgebreide wandel- en fietsmogelijkheden vanaf het park en de prachtige ligging midden in de bossen is dit vakantiepark ook zeer geschikt voor actieve levensgenieters die komen voor de rust buiten de schoolvakanties. De Heldense Bossen ligt midden in een 1100 ha bosgebied op de grens van Helden. Vanaf het terrein starten verschillende wandelroutes die je ondermeer door de bossen en over de karakteristieke stuifduinen voeren. Dus vergeet je wandelschoenen niet.

  Wat een geweldig park, en de kinderen zijn de baas
  Bij slecht weer, maar ook bij zomerse temperaturen is het heerlijk zwemmen in het overdekt zwembad, waar je ook kunt glijden van de superlange glijbaan. Gaan bubbelen in het bubbelbad of je door het water voort laten duwen door de stroomversnelling. Ook aan de allerkleinsten is gedacht, er is een apart peuter- en kleuterbad waar de kleintjes veilig in het water kunnen spetteren en spelen.

  ’s Morgens overheerlijke warme broodjes? Dat kan. Op De Heldense Bergen is een supermarkt met een uitgebreid assortiment. Hier kun je tijdens het seizoen vrijwel dagelijks terecht voor verse, warme broodjes. Wil je zelf koken of lekker barbecueën ook dan kun je in de supermarkt terecht. Geen zin om te koken? Dan ga je naar Restaurant Op d’n Berg. Dit gezellige familierestaurant op het park heeft een uitgebreide menukaart. Voor de kinderen is er zelfs een aparte menukaart en soms mogen ze de kok zelfs helpen. Bij goed weer kun je hier ook genieten op een van de twee geweldige terrassen.

  Vrijwel alle activiteiten worden gedaan in, bij of vanuit de Bosclub. Het recreatieteam staat je hier in de schoolvakanties op te wachten om samen te knutselen. En er komt ook bosbezoek. Wie zou dit deze dag zijn? Het Bosmannetje, Pip of Pleun? Dansen of sporten of spellen… uiteraard heeft het recreatieteam een heel programma klaar.

  Er is een verhard veld met basketbalnetten. Bij het zwembad op de ligweide vind je een beachvolleybalveld. Naast beachvolleyballen kun je hier ook gewoon volleyballen. Dit kan op het verharde volleybalveld in de buurt van het ’t Trefpunt.

  Ontdek het Land van Peel en Maas
  Dit vakantiepark ligt in het Land van Peel en Maas, een landelijk gebied op de grens tussen Noord- en Midden-Limburg waar nog rust en ruimte is. Het Land van Peel en Maas biedt daarnaast een bijzondere combinatie van landschappen. Zo ligt aan de ene kant nationaal Park De Groote Peel: eeuwenlang een mysterieus moeras- en veengebied dat de natuurlijk grens vormde tussen Brabant en Limburg. Aan de andere kant ligt het Maasdal, met tal van historische dorpen.

  Het hele gebied daartussen is een waar paradijs voor de fietsliefhebber. Het was niet voor niets de eerste regio in Nederland met het fietsknooppuntensysteem. Dit is een uniek web van fietsroutes waarbij de allermooiste toeristische routes en plekjes vernuftig aan elkaar zijn geknoopt. De vele kruisen en kapellen onderweg geven jouw fietstocht een speciaal Limburgs tintje.


  Boek Ardoer De Heldense Bossen via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!