Vakantiepark Leukermeer

Aan een groot recreatiemeer
Stranden en waterspeeltuin
Binnen- en buitenzwembad
In Nationaal Park De Maasduinen
 • Beoordeling8.5
 • Groot parkL
 • Bij het water
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Vakantiepark Leukermeer - kijk voor de beste deals bij:
  Zelfverhuur Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Vakantiepark Leukermeer, Limburg

  Midden in Nationaal Park de Maasduinen in Limburg ligt vijfsterrenpark Leukermeer. In dit landschap bestaande uit water, bos en heidevelden kunnen wandel- en fietsliefhebbers hun hart ophalen. Dit is een heerlijk gastvrij vakantiepark en de ligging in het Noord-Limburgse gebied De Maasduinen zorgt ervoor dat gezinnen die van een actieve vakantie aan het water houden, hier volop genieten.

  Een kindvriendelijk vakantiepark aan het Leukermeer
  Wordt het een ontspannen vakantie aan of op het water? Of ben je op zoek naar wat meer actie? Vakantiepark Leukermeer zorgt ervoor dat alle gasten het naar hun zin hebben. De diversiteit aan voorzieningen zorgt ervoor dat jong en oud hier een onvergetelijke vakantie kunnen beleven. Van spetteren in het overdekte- of buitenzwembad tot het bouwen van zandkastelen op het strand. De eigen zandstranden aan het Leukermeer liggen er aantrekkelijk bij. Vakantiepark Leukermeer en de aangrenzende jachthaven ademen een moderne en gezellige sfeer. Voor het ultieme ontspannen kun je natuurlijk de sauna ingaan.

  Vakantiepark Leukermeer is gelegen aan een prachtig meer met oneindig veel mogelijkheden. Zwemmen, vissen, waterfietsen en wakeboarden is slechts een greep uit de vele activiteiten. Natuurlijk is niet alleen aan de waterfanaten gedacht. In de schoolperiodes is er een animatieteam aanwezig. Zij gaan op avontuur met onze allerkleinste gasten. Sportliefhebbers leven zich uit op de tennisbaan of in de fitnessruimte. Kom na alle inspanning helemaal bij in het restaurant, waar u de Limburgse gastvrijheid proeft. Met uitzicht op het water en de jachthaven kunt u hier optimaal genieten.

  Vervelen aan het Leukermeer is geen optie
  Fiets of wandel direct vanaf het vakantiepark de natuur in. Er is een gevarieerd aanbot routes. Fiets door de Maasduinen en door de gezellige kleine dorpjes. Ontdek van hieruit Noord-Limburg, de bossen, heidevelden en diverse vennen. Bezoek een van de leuke pretparken of kastelen of maak een tochtje op een rondvaartboot op de Maas. De Kasteeltuinen Arcen met het grote landgoed en prachtige tuinen is zeker ook een bezoek waard.


  Boek Vakantiepark Leukermeer via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!