Bekijk grote foto's
Uitzicht over het geuldal
Indoor speelparadijs
Prachtig wandelen en fietsen
Bowlingbaan
Autovrij vakantiepark
Maastricht, Luik, Aken bezoeken
Koos Konijn en animatie alleen in zomervakantie
Skimogelijkheden in omgeving
 • Beoordeling8.2
 • KleinschaligS
 • Zwemparadijs, aquapark
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Schin op Geul - kijk voor de beste deals bij:
  Roompot Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Schin op Geul, Limburg

  Een bungalowpark in het heuvellandschap van Zuid-Limburg boeken? Het autovrije Vakantiepark Schin of Geul is gelegen in het heuvelachtige landschap van het Geuldal bij Schin op Geul in Limburg. Dit wordt volop genieten van de zonnige dagen want de vakantiehuisjes liggen allemaal tegen de zonnige helling aan gebouwd.

  Veel voorzieningen en dat alles op een topplek in Zuid-Limburg
  Het park bevindt zich net even buiten het gezellige dorp Schin Op Geul. Dit gezinspark ligt temidden van één van de mooiste stukjes ongerept natuur van ons land. Het ideale startpunt voor lange wandelingen, fietstochten, mountainbiken of lekker genieten met het hele gezin van het buitenleven. Verder zijn er diverse voorzieningen voor de jongste bezoekers: een indoor speelparadijs, in het hoogseizoen een leuk animatieprogramma en een tafeltennistafel. Voor de volwassenen is er een zonnebank, allweater tennisbaan en voor het hele gezin een gezellig restaurant. Op ongeveer 3 km. van dit park ligt een binnen- en buitzwembad.

  Ook de omgeving heeft veel te bieden.
  Dit stukje Nederland is ideaal om te wandelen en te fietsen en sportieve tochten te maken over de meer dan 400 km off-road mountainbiketrails. Bovendien ben je snel in steden als Maastricht, Aken en Luik. Hier kun je uitgebreid en heerlijk eten, gezellig winkelen en de centra bezoeken met de vele historische gebouwen en bijzondere musea.

  Boek Schin op Geul via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!