Bekijk grote foto's
Overdekt zwembad
Fun & Entertainment-programma
Online supermarkt
Ca. 6 km van het Veluwemeer
 • Beoordeling7.9
 • KleinschaligS
 • Bij het water
 • Binnenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Parc Heihaas - kijk voor de beste deals bij:
  Summio Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Parc Heihaas, Gelderland

  Huifkartochten, handboogschieten of er op uit met de boswachter. Summio Parcs Heihaas heeft voor ieder wat wils. In de buurt van het park vindt u bos, strand én stad!

  Uw bungalow ligt op één van de mooiste stukjes van de Veluwe. Vlakbij het bungalowpark kunt u bij het Veluwemeer luieren aan het strand of wat actiever: zwemmen en surfen. Uw kinderen kunnen zich uitleven op de speeltoestellen. Blijft u liever droog? Het gebied rondom het park is perfect voor boswandelingen of fietstochten.
  Ook voor culturele uitstapjes hoeft u niet ver weg. Het Krüller-Möller Museum en Paleis het Loo liggen op korte afstand van het park. Met de kinderen is een bezoek aan Landgoed Schovenhorst zeker de moeite waard!

  Op Heihaas is er een Fun & Entertainment-team aanwezig, dat gedurende het gehele jaar diverse activiteiten organiseert voor jong en oud. Veel van de activiteiten worden georganiseerd in de Bollo Club. Het aanbod van de activiteiten is divers, van knutselactiviteiten tot aan sportieve toernooitjes en speurtochten. De mascotte, Bollo de Beer, kun je veel terugvinden in de activiteiten.

  Kinderfaciliteiten op het park
  Heihaas beschikt over diverse faciliteiten voor kinderen. Zo is er een speeltuin met glijbaan, schommel, wip en kabelbaan, een dierenweide, een airtrampoline, een bowlingbaan en is er een zwembad met o.a. een stroomversnelling, een glijbaan, een jetstream, een bruisbank en een apart kleuterbad. Ook beschikt het park over een jeu-de-boules-baan, volley- en basketbalveld, midgetgolf en tafeltennis.

  Bollo Club en Fun & Entertainment-programma
  Op het park kunnen de allerkleinsten zich lekker uitleven in de Bollo Club. Hier kan naar hartenlust geknutseld, gekliederd en gespeeld worden. Daarnaast wordt er gedurende het gehele jaar een Fun & Entertainment-programma georganiseerd onder leiding van een recreatieteam.

  Omgeving van het park
  Om de natuur op de Veluwe (Gelderland) te ontdekken, is Heihaas een perfecte uitvalsbasis. Vanaf het bungalowpark in Putten kunt u wandelen naar Landgoed Schovenhorst of een fietstocht maken naar Hanzestad Harderwijk. Een bezoek brengen aan Sauna Drôme behoort ook tot de mogelijkheden, gelegen slechts op 4,5 km van het park. De kinderen vermaken zich prima langs de waterkant bij Strand Nulde of Zeumeren of gaan op avontuur in Klimbos Ermelo.

  Boek Parc Heihaas via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!