Bekijk grote foto's
 • Bij het water
 • Landal Waterresort Blocksyl - kijk voor de beste deals bij:
  Landal Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landal Waterresort Blocksyl, Overijssel

  Welkom op het nieuwe 'waterresort' van Landal Greenparks: Landal Waterresort Blocksyl. Dit vakantiepark is écht compleet rond het Overijsselse water gebouwd. Elke bungalow op dit park ligt rechtstreeks aan het water, en diverse bungalows hebben een steiger of aanlegplaats. Kom dus met je eigen boot, of huur tijdens je vakantie een sloep bij de receptie.

  Vanaf deze bungalows in de kop van Overijssel vaar, fiets of wandel je zo naar het Nationaal Park Weerribben-Wieden. Een prachtig natuurgebied, en met 10.000 hectare het grootste aaneengesloten laagveenmoerasgebied in Nederland. Hier kan de natuurliefhebber zich makkelijk de hele vakantie vermaken.

  Accommodaties
  Het park is op dit moment (2022) nog volop in aanbouw, maar de accommodaties zijn straks van alle hedendaagse luxe voorzien. Elke bungalow wordt energiezuinig gebouwd, zodat de natuur eromheen optimaal kan renderen in de toekomst. Er zijn ook diverse bungalows met wellness voorzieningen, zo heb je in deze bungalows een eigen sauna en bubbelbad. Heerlijk voor na een lange wandeling of fietstocht.

  Omgeving
  Vanaf de bungalows kan je zo via het water van het Noorderdiep het Weerribben-Wieden nationaal park invaren, maar je kan ook een stukje doorvaren en het beroemde Giethoorn ontdekken. Het park zelf ligt overigens naast het plaatsje Blokzijl (Blocksyl), een sfeervol oud Zuiderzeestadje met historische architectuur uit de 16de eeuw en diverse restaurantjes.

  Iets verder van het park vind je verder ook nog voldoende vermaak. Zo is, voor de echte adrenaline junkies, Walibi Holland slechts een kort stukje rijden. De winkelliefhebbers kunnen de hele dag shoppen in de Batavia Stad Fashion outlet, en cultuursnuivers kunnen de historie van de Noordoostpolder ontdekken in Schokland. Schokland is een Unesco-werelderfgoed monument, en beschrijft de historie van het oude eiland. Dat inmiddels onderdeel is van Flevoland.


  Boek Landal Waterresort Blocksyl via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!