EuroParcs Spaarnwoude

Midden in natuurgebied Spaarnwoude
Haarlem/Amsterdam én de kust op rijafstand
Grote diversiteit van luxe accommodaties
Golfbaan in omgeving
Manege in omgeving
Outdoor activiteiten
Skelterverhuur
 • Beoordeling7.2
 • Middelgroot parkM
 • Bij het water
 • Binnenzwembad
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • EuroParcs Spaarnwoude - kijk voor de beste deals bij:
  TUI Bekijk
  prijs
  EuroParcs Bekijk
  prijs


  Vakantiepark EuroParcs Spaarnwoude, Noord-Holland

  Op korte afstand van de bruisende steden Amsterdam en Haarlem vindt u DroomPark Spaarnwoude. Verscholen in het prachtige natuur- en recreatiegebied Spaarnwoude. Het park beschikt over een meertje, waar prima in gevist of (kano) gevaren kan worden. Brasserie Halverwege organiseert regelmatig activiteiten als bingo, darten etc. Hier kunt u tevens terecht voor broodjes, snacks etc.

  Op nog geen 10 kilometer van het park liggen de bruisende steden Amsterdam en Haarlem. Door de unieke ligging van het park is een dagje stad een uitstekende mogelijkheid om tijdens uw vakantie te bezoeken. De steden zijn makkelijk per openbaar vervoer of zelfs per fiets te bereiken.

  Tussen Amsterdam, Haarlem en Velsen ligt het recreatiegebied Spaarnwoude. Het gebied is eind jaren '60 aangelegd als groene buffer tegen de opkomende verstedelijking. Tegenwoordig is Spaarnwoude dé plek voor alle eigentijdse vormen van buitensport en vrijetijdsbesteding en trekt jaarlijks circa 5,5 miljoen bezoekers. Het gebied is bijna 3.000 hectare groot en vormt een oase van groen, natuur en rust.
  Hier kunt u tijdens het wandelen, fietsen of skeeleren genieten van het typisch Hollandse veenweidegebied en kennismaken met de vele monumenten. Daarnaast passeert u
  parken, speelweiden, een klimwand, skipiste, Informatieboerderij, kanobanen, avonturenland en de Amsterdamse golfclub.

  In Spaarnwoude vinden jaarlijks enkele grote evenementen plaats zoals Awakenings festival, Dance Valley en Mystery Land.  Boek EuroParcs Spaarnwoude via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!