Bekijk grote foto's
Vakantiehuisjes in oud-Zaanse stijl
Binnen- en buitenzwembad
Wellnessfaciliteiten op het park
Waterrijke omgeving
Nabij Amsterdam, Volendam en Alkmaar
 • Beoordeling7.9
 • Groot parkL
 • Bij het water
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Winterverblijf
 • EuroParcs De Rijp - kijk voor de beste deals bij:
  TUI Bekijk
  prijs
  EuroParcs Bekijk
  prijs
  VacanceSelect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark EuroParcs De Rijp, Noord-Holland

  EuroParcs Resort De Rijp ligt centraal in Noord-Holland. Midden in de polder maar op korte afstand van grote steden als Amsterdam, Alkmaar en Zaanstad. Een tochtje over de kleine wegen door de polder is op zich al prachtig. Of huur een bootje en bekijk het vakantiedorp vanaf het water. De authentieke bouwstijl, het waterrijke gebied en de centrale ligging tezamen vormen de ingrediënten die Resort De Rijp tot een prima toeristische locatie maken. Een locatie die zowel binnen- als buitenlandse vakantiegangers zal aanspreken.

  Op het park goede voorzieningen voor jong en oud
  Een fijn buitenbad met ligweide, ideaal bij mooi weer. Bij minder mooi weer kun je natuurlijk het binnenbad met diverse wellnessvoorzieningen bezoeken. Voor wat meer actie kun je een balletje slaan op de tennisbaan of afspreken met vrienden bij een van de sportvelden. Voor de jongste gasten zijn er een speeltuin en kinderboerderij op het vakantiepark.En in de sauna en het Turkse stoombad op het park kom je weer even helemaal tot rust. Ook voor een hapje en drankje kun je op dit park terecht. Verder kun je de omgeving op de fiets verkennen en zijn diverse mooie fietsroutes.

  Resort de Rijp heeft een weids uitzicht over een zo karakteristiek polderlandschap voor deze regio.
  Keer terug in de sfeer van de zeventiende eeuw in dorpen als De Rijp, Middenbeemster of Driehuizen. Proef het verleden in de fraaie molens van de Schermer die onlangs nog geheel gerestaureerd zijn. Al deze geschiedenis bevindt zich binnen tien minuten rijafstand. Bovendien bent je zo in historische plaatsjes als Hoorn, Volendam of Edam. Geniet tijdens een wandeltocht van het uitzicht over het karakteristieke polderlandschap, ga lekker zonnen op het strandje bij de zwemvijver of huur een fluisterboot en ontdek de omgeving vanaf het water. De kinderen leven zich ondertussen lekker uit op de sportbaan en nemen een kijkje bij de kinderboerderij. Het IJsselmeer, de Noordzee en het mooie duingebied zijn ook prima te bereiken. Oók per fiets! Zelfs Friesland is niet ver via de Afsluitdijk.

  Boek EuroParcs De Rijp via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!