Bekijk grote foto's

EuroParcs Het Amsterdamse Bos

Vakantiepark bij het Amsterdamse Bos
Natuur, ruimte en stad combineren
Speeltuin voor jongste bezoekers
Een echt citycamping
Fietsen, wandelen, kanovaren
Klimbos in het bos, volop ruimte
Marken, Alkmaar, Zaanse Schans
Haarlem en de stranden bij Zandvoort
 • Beoordeling7.9
 • Middelgroot parkM
 • Bij het water
 • Bosrijke omgeving
 • EuroParcs Het Amsterdamse Bos - kijk voor de beste deals bij:
  EuroParcs Bekijk
  prijs


  Vakantiepark EuroParcs Het Amsterdamse Bos, Noord-Holland

  Ben jij een natuurmens maar bezoek je ook graag een stad tijdens jouw vakantie in Nederland? EuroParcs Het Amsterdamse Bos is een vakantiepark dat aan de rand van het Amsterdamse Bos ligt en het centrum van Amsterdam lekker dichtbij. Het park ligt in een groene omgeving, omgeven door water en Schotse Hooglanders als buren. De omgeving nodigt je verder uit om fijne fietstochten (fietsen te huur) te maken en een wandeling door de uitgestrekte polders en bossen. Op EuroParcs Het Amsterdamse Bos zijn drie sanitaire gebouwen. Deze gebouwen zijn verwarmd en zeer licht vanwege de glazen overkappingen. Voor je dagelijkse boodschappen kun je, tijdens de openingstijden van de receptie, boodschappen doen in de winkel. In de zomermaanden kun je hier voor het ontbijt ook heerlijk vers stokbrood halen!

  Natuur, cultuur en stad combineren
  De ligging aan de rand van een groot bos met is voor kinderen die houden van ravotten en spelen natuurlijk fantastisch Verder kun je op avontuur gaan bij Fun Forest Amsterdam en van boom naar boom klimmen, er zijn diverse parcoursen met verschillende hoogteverschillen. En voor de jongste bezoekers aan dit vakantiepark is er een leuke speeltuin op het park waar ze kunnen schommelen, klauteren en glijden.

  In Amsterdam is zoveel te doen dat vervelen echt geen optie is. Wat dacht je van cultuur en geschiedenis ontdekken met een rondvaart door de grachten, of een bezoek aan de talloze musea en imponerende grachtenpanden. Met de kinderen kun je in de hoofdstad een dagje naar dierentuin Artis of naar het indrukwekkende Science Museum NEMO.

  Ook raak je niet snel uitgekeken in de omgeving van Amsterdam, met bijvoorbeeld de Zaanse Schans, de kaasstad Alkmaar en het oer-Hollandse vissersdorp Volendam. Als je hier dan toch bent om cultuur te snuiven, breng dan ook een bezoek aan de wereldberoemde paalwoningen van Marken, die zijn gemaakt in het teken van de strijd tegen het water.


  Boek EuroParcs Het Amsterdamse Bos via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!