Mooie appartementen
Gratis toegang tot zwembaden
Cottages in de piratenbaai
Gratis wifi
 • Beoordeling8.2
 • Zwemparadijs, aquapark
 • Vakantiepark Terme Catez, Slovenië

  Vakantiepark Terme Catez is een ruim opgezet groot vakantiepark in het groene, nog onontdekte, Slovenië waar direct het enorme waterparadijs in het oog springt; 10.000 m² waterpret voor de allerkleinsten tot de allergrootsten!

  Op vakantiepark Terme Catez in Slovenië vind je maar liefst 10.000 m² waterplezier; een Olympisch bad, whirpools, stroomversnellingen, fonteinen, watervallen, diverse spectaculaire waterglijbanen, een 450 meter lange rivier waar je kunt ronddobberen op opblaasbanden en zelfs een apart kinderparadijs met een echt pirateneiland! Eigenlijk teveel om op te noemen, één ding is zeker: het is mooi, groot, indrukwekkend en staat garant voor ultiem waterpret! Wanneer de temperatuur iets tegenzit of je besluit om in het voor -en naseizoen te gaan dan kun je uiteraard gebruik maken van het overdekte subtropische zwemparadijs.

  Op Terme Catez vind je verzorgde ingerichte vakantiewoningen, voorzien van airconditioning, magnetron, radio met CD-speler, DVD en natuurlijk een eigen terras met tuinmeubilair waar je heerlijk kunt bijkomen van alle drukte in Nederland.

  Op vakantiepark Terme Catez zul je jezelf geen moment vervelen, maar je kunt ook prachtige uitstapjes maken naar o.a. de hoofdstad van Kroatië Zagreb, gezellig Ljubljana, de grotten van Postojna of gewoon een heerlijke boswandeling maken. Door de ligging van Terme Catez is het ook een prima plek om te combineren met een vakantie naar Kroatië, Italië of Oostenrijk.

  Boek Terme Catez via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Slovenië!