Bekijk grote foto's
Vakantiepark op 3 km. van strand
Mooi gezinspark
Buitenbad met kleuterbad
Animatie en speeltuin
Fiets- en skelterverhuur
 • Beoordeling7.8
 • Middelgroot parkM
 • Bij het strand
 • Buitenzwembad
 • Winterverblijf
 • EuroParcs De Woudhoeve - kijk voor de beste deals bij:
  EuroParcs Bekijk
  prijs


  Vakantiepark EuroParcs De Woudhoeve, Noord-Holland

  Een vakantie aan de kust van Noord-Holland? Aan de rand van Europa's mooiste duinreservaat en op fietsafstand van het strand bij Bergen aan Zee en Egmond aan Zee ligt recreatiepark de Woudhoeve. Een mooie locatie vanwaar je veel leuke activiteiten kunt ondernemen. Je verbliljft hier in een prachtig gelegen chalet. Verder kun je hier ook met je gezin kamperen rond de recreatieplas. Na het ontbijt fiets je gezellig richting het strand om daar lekker te ontspannen. Daarna kun je op het park heerlijk dineren in het restaurant waar ook regelmatig activiteiten worden georganiseerd voor alle leeftijden.

  In het hoogseizoen kun je lekker afkoelen in het verwarmde buitenbad en voor de jongste bezoekers is er een kinderbadje.

  Ontdek de kust van Noord-Holland en geniet
  Je logeert hier tussen de leuke badplaatsen Egmond en Bergen in. Het hele jaar door is er in Egmond van alles te beleven. Het najaar wordt vast een lange strandwandeling en in de winter wandel je hier over een gezellige kerstmarkt en wordt de jaarlijkse Nieuwjaarsduik georganiseerd. In het voorjaar bezoek je de bloeiende bollenvelden en in de zomer neem je natuurlijk een duik in de Noordzee en wordt het loungen, borrelen of eten op één van de vele terrassen langs de kust. Ook de steden Alkmaar met haar kaasmarkt, Volendam, Marken of de prachtige bloembollenvelden liggen binnen handbereik. Voldoende mogelijkheden dus voor een heerlijk verblijf op Recreatiepark De Woudhoeve!


  Boek EuroParcs De Woudhoeve via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!