Bekijk grote foto's

Center Parcs Park Zandvoort Center Parcs vakantiepark

Aan de Noordzeekust
Aqua Mundo tropisch zwemparadijs
Splinternieuwe wildwaterbaan
Nieuwe strandhuizen
Bezoek Haarlem en Amsterdam
 • Beoordeling7.4
 • Groot parkL
 • Bij het strand
 • Bij het water
 • Zwemparadijs, aquapark
 • Wellness
 • Center Parcs Park Zandvoort - kijk voor de beste deals bij:
  Center Parcs Bekijk
  prijs
  TUI Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Center Parcs Park Zandvoort, Noord-Holland

  Park Zandvoort biedt een variërende vakantie in Noord-Holland. Zoals de naam al aangeeft ligt dit park vlak bij Zandvoort en zo ook bij het Circuit Park Zandvoort waar diverse grote evenementen georganiseerd worden. Je kunt ook een bezoek brengen aan de hoofdstad Amsterdam of aan het Noordzeestrand.

  Vanuit de cottages centraal gelegen in de duinen is de branding van de Noordzee op loopafstand. Maak een mooie lange wandelin, of huur een fiets en volg de kustlijn. Bouw samen met de kinderen een zandkasteel en surf op de golven tot de zon ondergaat.

  Je vindt een diversiteit aan mogelijkheden in Park Zandvoort. Gooi een strike op de bowlingbaan in de indoor Beach Factory, waar het altijd zomer is. Vier daarna de overwinning met een heerlijke maaltijd in één van de restaurants. En naast de golven van de zee is er natuurlijk de Aqua Mundo met zijn tropische temperaturen en een 25-meter bad.

  Vanaf het 4-sterren hotel van Park Zandvoort kijk je uit over zee, vanuit alle kamers. De cottages liggen heerlijk rustig in de duinen. Liever de drukte van een grote stad? De steden Amsterdam, Haarlem en Bloemendaal liggen om de hoek. En dan weer thuis komen op het vakantiepark om lekker te relaxen!

  Boek Center Parcs Park Zandvoort via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!