Bekijk grote foto's
Kleinschalig vakantiepark
Pannenkoekhuis
Fietsverhuur
Ontbijtservice
Leuke buitenspeeltuin
Gezellige kinderboerderij
Laadpaal op parkeerplaats
Apenheul, Juliantoren
 • Beoordeling9.0
 • KleinschaligXS
 • Bosrijke omgeving
 • De Bosrand - kijk voor de beste deals bij:
  VacanceSelect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark De Bosrand, Gelderland

  Zin in een weekje vakantie op de Veluwe? Vakantiepark de Bosrand in Vaassen is een fijn kleinschalig vakantiepark op de Veluwe. Pak je wandelschoenen in bezoek het gebied rondom Paleis het Loo. Kinderen hebben het hier ook naar hun zin. Lekker ravotten en spelen op het voetbalveld of in de speeltuin. De speeltuin is geschikt voor jonge en de wat oudere kinderen. Wat dacht je van een airtrampoline, schommel en een klimtoestel met glijbaan en zandbak. En dan heb je natuurlijk wel trek na een dag spelen, dat is geen probleem op de Bosrand want dan ga je lekker pannenkoeken eten.

  De omgeving op de fiets of wandelend ontdekken
  Nadat je uitgespeeld bent en een pannenkoek gegeten hebt, kun je op de fiets de omgeving gaan verkennen. Misschien spot je dan wel een hert of wild zwijn. En dit is in alle jaargetijden een fijne plek om vakantie te vieren. In de omgeving van deze groene oase zijn volop bezienswaardigheden aanwezig, zoals Klimpark Veluwe, de Apenheul of zwembad De Koekoek.

  Vakantiepark De Bosrand, actief of juist lekker uitrusten
  Maak vanaf dit vakantiepark schitterende wandel- en fietstochten in Nationaal Park de Hoge Veluwe vol heide, zandverstuivingen, bossen en meren.

  Boek De Bosrand via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!