Le Village des Oiseaux Vacancéole vakantiepark

Nieuw vakantiepark
In een ornithologisch reservaat
Op het Via Rhona fietspad
Avonturenpark in de bomen
Geniet van het berglandschap
 • Bij het water
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Le Village des Oiseaux - kijk voor de beste deals bij:
  Vacanceselect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Le Village des Oiseaux, Rhône-Alpes en Drôme

  Nieuw gebouwd in 2019, gelegen in een ornithologisch reservaat boven de Rhône, in de Franse Alpen, werd het Village des Oiseaux gebouwd om optimaal te genieten van de rust van het Savoyaardse landschap door de grote ramen of op het uitzicht-terras.

  Le Village des Oiseaux is ideaal gelegen tussen Genève, Annecy en Aix-les-Bains. Het is een unieke plek ontworpen met een innovatieve en ecologisch verantwoorde aanpak.

  Een belevenis voor het hele gezin! Vakantiegangers zullen de verschillende vogelsoorten op een leuke manier kunnen ontdekken. Het park is een innovatief, educatief en leuk verblijf aan de rand van een natuurlijk en beschermd gebied (Zone Natura 2000).

  Het vakantiedorp is ook betrokken bij het behoud van de natuur, de verbetering van de biodiversiteit en het verminderen van de impact op het milieu.


  Op de 31 hectare van het Village des Oiseaux vind je fietsverhuur, fietspaden, fietsen speedring en een skatebaan. Hoe zit het met avonturiers? De cursus zip-lijnen biedt 3 universums: piraat voor de jongste, avontuur voor de oudste met 7 moeilijkheidsgraden en tenslotte de aquatische zip-lijn.

  Wandelaars kunnen het ornithologische pad ontdekken. Je kunt ook een duik nemen in het water onder toezicht van de strandwachten.

  Het restaurant verwelkomt jong en oud tijdens hun verblijf in Village des Oiseaux, er is een halfpensionformule. Er is ook een snackbar voor de kleine trek.

  Het park ligt aan de ViaRhôna, fietsroute van het Meer van Genève naar de Middellandse Zee.Alle accommodaties hebben een beveiligde fietsenstalling.
  Wandelaars op de Compostella-route en op het parcours "Sur les pas des Huguenots" zullen zeker een stop maken in onze comfortabele kamers.
  Waterliefhebbers kunnen per kano de Oude Rhône afdalen naar Chanaz. Bezoek de abdij van Hautecombe met uitzicht op het meer van Bourget. Breng een dag door in Annecy, de stad met de bijnaam Klein Venetië, om het meer en de stranden, de oude binnenstad en het casino "L'Impérial Palace" te ontdekken.

  Boek Le Village des Oiseaux via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Frankrijk!