Centro Vacanze Verde Azzurro

Mooie driekamerbungalows
Gratis toegang tot supergaaf waterpark
Veel sport en animatie
Een waterparadijs in de groene heuvels
Bezoek Cingoli, Sirolo en Ancona
 • Beoordeling8.1
 • Buitenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Centro Vacanze Verde Azzurro - kijk voor de beste deals bij:
  TUI Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Centro Vacanze Verde Azzurro, Marche

  Vakantieparkinfo: Verder Azzurro is een top vakantiepark met mooi watercomplex in een natuurlijke groene omgeving van de regio Le Marche bij het plaatsje Cingoli.

  Heb je altijd al gedroomd van een vakantie in het glooiende heuvellandschap met uitzicht op cipressen en olijfbomen?
  Vakantiepark Verde Azzuro in Le Marche is een park dat aan deze wensen voldoet. Le Marche, de regio in Italië die ook bekend staat als 'het onontdekte Toscane'; de groene heuvels, de olijfbomen, de zonnebloemvelden en de cipressen, het heerlijke eten en het échte dolce vita van Italië.

  Le Marche is een gebied dat nog niet platgelopen is door toeristen, maar waar je nog volop kunt genieten van het pure Italië. De vriendelijke en gastvrije eigenaren van dit ruim opgezette vakantiepark verwelkomen haar gasten met trots in het gebied.

  Wat direct opvalt aan Verder Azzurro is aan de ene kant de rust en aan de andere kant het enorme acquapark dat in de heuvels is aangelegd, 25.000 m² waterspektakel!
  Glijbanen, een Grand Canyon River, hydromassage, een lagune, speeltoestellen voor de kinderen en uiteraard een geheel apart kinderbad, ook voor de allerkleinsten, een plek waar de kinderen zich niet zullen vervelen!

  Natuurlijk kun je er ook op uit trekken naar één van de Middeleeuwse dorpjes, een lokale markt bezoeken in Cingoli of genieten van levendige stadjes als Sirolo en Numana aan de Adriatische kust. Kortom vakantiepark Verde Azzurro is een plek met alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie!

  Boek Centro Vacanze Verde Azzurro via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Italië!