Bekijk grote foto's

Landal Marina Resort Well

Luxe vakantiepark aan het Leukermeer
Vakantiewoningen aan het water
Buiten- en binnenbad, wellness
Watersportmogelijkheden op meer
Huisdiervriendelijke vakantiewoningen
Fitness, animatie
Beachclus en snackbar
Bezoek Nationaal Park de Maasduinen
 • KleinschaligXS
 • Bij het strand
 • Bij het water
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Landal Marina Resort Well - kijk voor de beste deals bij:
  Landal Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landal Marina Resort Well, Limburg

  Een mooi nieuw (2022) en luxe vakantiepark is Landal Marina Resort Well in Noord-Limburg zeker. Een vakantie niet te ver van huis maar wel in een bijzonder landschap vier je beslist in Limburg. Met de 148 luxe vakantiewoningen en 34 appartementen en de ligging aan de mooie recreatieplas het Leukermeer is dit een groots park met veel mooie en goede voorzieningen. En voor een vakantie met veel waterplezier zit je op Marina Resort Well zeker op de juiste plek.

  Een luxe vakantiewoning huren in Limburg met uitzicht op het Leukermeer
  De zomer kan niet stuk. Behalve de fijne zandstranden aan het grote meer is er ook een buitenzwembad met Beachclub. En mocht het weer even tegenzitten dan wijk je uit naar het fijne binnenzwembad. De echte watersportliefhebbers kunnen kiezen uit waterfietsen, wakeboarden, kanovaren of relaxen in je motorbootje of sloep. Voor de kinderen staat er een animatieteam klaar met allerlei leuke activiteiten. Op het park zelf zijn ook genoeg uitdagingen voor de kinderen, van airtrampoline, fietscrossbaan tot een echt aquapark dat in juli en augustus op het meer ligt. Of spreek af voor een potje tennis, voetbal of volleybal. En wil jij nog fitter worden dan kun je een bezoek brengen aan de fitnessclub op het park.

  Wandel het Nationaal Park de Maasduinen in
  De diversiteit van dit prachte natuurgebied is ontstaan door het samenspel van water, wind en de mens. Een mooi afwisselend natuurgebied met bossen, heuvels en heidevelden. Wandel of fiets vanaf jouw vakantiewoning het Nationaal Park de Maasduinen in. Een fiets of mountainbike kun je ook op het park huren, wel zo makkelijk. Breng ook een bezoek aan de kasteeltuinen van Arcen met het 17e eeuwse kasteel. En de 35 attracties van Toveland Sevenum maken een dagje uit tot een topdag.

  Boek Landal Marina Resort Well via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!