Bekijk grote foto's

Landal Waterpark Terherne Landal GreenParks vakantiepark

Direct gelegen aan de Terhernster Poelen
Iedere woning direct aan open water
Gratis WiFi
Midden in Kameleondorp Terherne
Huur een sloep of zeilboot
Gooi een hengeltje uit
Bezoek Leeuwarden en Sneek
 • Beoordeling8.8
 • KleinschaligXS
 • Bij het water
 • Binnenzwembad
 • Landal Waterpark Terherne - kijk voor de beste deals bij:
  Landal Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landal Waterpark Terherne, Friesland

  Een pareltje in het hart van de Friese meren; dat is Landal Waterpark Terherne. Met een aanlegmogelijkheid voor zeilboot of sloep bij de royale woning vaar je met alle gemak zó de prachtige Terhernster Poelen op.

  Met haar luxe uitgeruste waterwoningen en het dorp Terherne op loopafstand ben je tijdens de vakantie op Landal Waterpark Terherne van alle gemakken voorzien. De beste manier om de omliggende Friese meren te ontdekken is per boot, maar natuurlijk kun je in de omgeving ook prachtige fiets- en wandeltochten maken. Vanuit iedere woning heb je uitzicht over het water. Dit kleinschalige park ligt in het centrum van Terherne, een populair watersportdorp in de gemeente De Friese Meren want Terherne staat bovenal bekend als Kameleondorp! (Her)beleef hier alle avonturen van Hielke en Sietse.

  Op deze authentieke locatie word je omringd door de Friese meren, zoals het Sneekermeer. Zeker voor de watersport- en natuurliefhebbers een favoriet park om vakantie te vieren. Lekker hele dagen op het water, met een sloepje, of de wind trotserend met een zeilbootje. In de kuip of aan dek van je boot genieten van een borreltje of lunch en zwaai je naar alle andere mensen op het water. De kinderen springen het water in en hebben uren pret. Niet zo'n waterrat en is het kijken over het water genoeg? Dan kun je natuurlijk in de omgeving ook prachtige fiets- en wandeltochten maken. Dit park is een echte aanrader voor het hele gezin, of je nou rust zoekt, van watersport houdt of de natuur in wilt trekken.

  Een dagje cultuur opsnuiven doe je in authentieke en sfeervolle steden zoals Sneek, Stavoren of Leeuwarden.

  In de prachtige omgeving van Landal Waterpark Terherne is voor jong en oud veel te beleven.

  Boek Landal Waterpark Terherne via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!