Bekijk grote foto's
41 moderne en rookvrije cottages
Gratis draadloos internet in elke cottage
Kinderfaciliteiten en activiteiten
Grenzend aan duin- en bosgebied
Speeltoestellen
 • Beoordeling8.1
 • KleinschaligXS
 • Bij het strand
 • Bosrijke omgeving
 • Landal Schuttersbos - kijk voor de beste deals bij:
  Landal Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landal Schuttersbos, Waddeneilanden

  Vakantievieren op Terschelling begint al tijdens de bootreis. Snuif de geur van de verkwikkende, zilte zeelucht en dein mee op de golven. Van verre wordt u al verwelkomd door De Brandaris. Eenmaal aangekomen op Terschelling bieden de ruim 250 km aan wandelpaden en onverharde paden u de kans om de bossen, duinen, heide en prachtige brede stranden van dit eiland te ontdekken.

  Dit kleinschalige park bestaat uit karakteristieke, vrijstaand cottages met terras. Ideaal voor rustzoekers die uitgebreid het eiland willen verkennen. Vanaf het park bent je zo in het groen van de natuur. Wandelend, met de fiets of te paard verken je strand, bos, duinen en gezellige dorpjes. Maak een huifkartocht of kom tot rust tijdens een heerlijke strandwandeling. Sluit de dag af in Midsland, op een terras of schuif aan in een gezellig restaurant. De kinderen hebben ook eindeloos plezier. Beklim de piratenboot en roetsj naar beneden via de brandweerstang. Zwieren op de schommel of voetballen op het grasveld.

  Ervaar dit typische eilandgevoel tijdens uw verblijf op het nieuwe park Landal Schuttersbos. Vanuit het knusse park loopt u zo het bos en de duinen in. En na uren zwerven langs de vloedlijn, lekker nagenieten van een Terschellinger jutterbitter in uw rietgedekte cottage. Dat is nou optimaal vakantie vieren!

  Maak leuke uitstapjes naar het Natuurmuseum of Zeeaquarium. Rondom het park is genoeg te beleven, genieten dus voor jong en oud.

  Boek Landal Schuttersbos via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!