Landal Natuurdorp Suyderoogh Landal GreenParks vakantiepark

Overdekt zwembad met sauna en jacuzzi
Restaurant met bowling
Bij Nationaal Park Het Lauwersmeer
Bootverhuur
220 vrijstaande bungalows
 • Beoordeling8.1
 • KleinschaligS
 • Bij het water
 • Binnenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Landal Natuurdorp Suyderoogh - kijk voor de beste deals bij:
  Landal Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landal Natuurdorp Suyderoogh, Groningen

  Naast Nationaal Park Lauwersmeer in Groningen liggen de vrijstaande bungalows van Landal Natuurdorp Suyderoogh. Hier gaan zeilers en surfers de wateren op, trekt de vogelliefhebber er op uit met zijn verrekijker en gaat de avonturier wadlopen.

  Er is veel te doen in de omgeving: vaar richting Schiermonnikoog of breng bij minder weer een bezoek aan Dokkum, Kollum of Zoutkamp. Op het park zelf ontspant u in het overdekte zwembad, op de sportvelden of tijdens een potje midgetgolf. En op een zonnige dag spot u de mooiste vogels. Een huis aan het water, een plek in de zon? Dat vindt u op Landal Natuurdorp Suyderoogh.

  In de omgeving van Landal Natuurdorp Suyderoogh valt voor kinderen als volwassenen genoeg te beleven. Uw vakantie wordt zeker een succes. Breng eens een bezoek aan één van de gezellige plaatsjes Anjum, Dokkum, Kollum of Zoutkamp. Snuif cultuur op in Leeuwarden. Geniet van de prachtige natuur in het Lauwersmeergebied of kijk uit op Schiermonnikoog vanaf het Paesens-Moddergat.

  Kinderfaciliteiten op het park
  Landal Natuurdorp Suyderoogh beschikt over diverse faciliteiten voor kinderen. Zo is er een bowlingbaan, een jeugdruimte met o.a. speelautomaten, minigolf, tokkelbaan in het Roversbos, airtrampoline, skelters, tafeltennistafel en feestfaciliteiten en een zwembad met apart peuterbad.

  In de omgeving
  Vogelliefhebbers kijken hun ogen uit in Groningen. Vanaf Landal Natuurdorp Suyderoogh, dat grenst aan Nationaal Park Lauwersmeer, lopen diverse wandel- en fietspaden om van de vogels en de prachtige natuur te genieten. Vanuit de haven in Lauwersoog kunt u zelfs een dagtocht maken naar Schiermonnikoog! Maar ook in de directe omgeving van het bungalowpark is er een leuk aanbod voor een dagje uit, zoals de Theefabriek in Houwerzijl, het Molenmuseum in Anjum en DoeZoo Insektenwereld in Leens. En natuurlijk kunnen watersportliefhebbers hun hart ophalen in dit waterrijke gebied rondom het Lauwersmeer.  Boek Landal Natuurdorp Suyderoogh via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!