Bekijk grote foto's
Tussen Oosterschelde en Veerse Meer
Overdekt zwembad
Baby-/ peuter-/ kleuterbad
Activiteitenhonk / Koos Kids Club
Midgetgolf
Jeu de boulesbaan
Het Banjaardstrand met blauwe Vlag
Middelburg, Vlissingen, Domburg
 • Beoordeling8.4
 • KleinschaligS
 • Bij het strand
 • Bij het water
 • Binnenzwembad
 • De Banjaard - kijk voor de beste deals bij:
  Roompot Bekijk
  prijs


  Vakantiepark De Banjaard, Zeeland

  De Banjaard, ofwel voluit 'Noordzee Résidence De Banjaard', ligt op een bijzonder plekje aan de Noordzeekust van het mooie Zeeuwse eiland Noord-Beveland. Door de unieke ligging tussen de Noordzee, de Oosterschelde en het Veerse Meer is dit park een perfecte uitvalsbasis om Zeeland te ontmoeten en te verkennen. Bovendien ligt bij De Banjaard één van de schoonste en mooiste Noordzeestranden van Nederland! Strandliefhebbers lopen zo het strand op en bovendien is het strand onderscheiden met een Blauwe Vlag. De voorzieningen op het park zijn centraal ondergebracht in een in smaakvol ontworpen plazagebouw.

  Spetteren en Koos ontmoeten
  Kinderen kunnen volop genieten van het leuke binnenbad en Koos zorgt voor veel vertier op het park. Op Noordzee Residence De Banjaard kan er gratis deelgenomen worden aan diverse sport- en animatie-activiteiten en heb je bovendien gratis toegang tot het overdekte zwembad. Verder kun je heerlijk actief bezig zijn op een van de sportvelden, tennisbanen of maak en sprong op de trampoline.

  Shoppen, fietsen of wandelen, zeg het maar
  En wil je de omgeving verkennen op de fiets, dan huur je deze op de Banjaard. Daarnaast biedt de omgeving ook uitstekende mogelijkheden voor een dagje uit. van shoppen in Middelburg tot op ontdekking op Waterpark Neeltje Jans: voor jong en oud is er genoeg te beleven.
  Daarnaast mag je ook gratis gebruikmaken van zwemparadijs De Roompot in Kamperland.

  Trek van al die activiteiten? Geen probleem bezoek het leuke a la carte Restaurant of voor een snelle snack ga je naar het eetcafe of snackbar.

  Een exclusief villapark, dat qua opzet en voorzieningenniveau niets te wensen overlaat. Met de mooiste en schoonste Noordzeestranden aan je voeten en heel Zeeland binnen handbereik. En terug in jouw vrijstaande vakantielandhuis gaat dit pure vakantiegenieten gewoon door!

  Boek De Banjaard via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!