Tussen Oosterschelde en Veerse Meer
Overdekt zwembad
Baby-/ peuter-/ kleuterbad
Activiteitenhonk / Koos Kids Club
Midgetgolf
Jeu de boulesbaan
 • Beoordeling8.4
 • Bij het strand
 • Binnenzwembad
 • De Banjaard - kijk voor de beste deals bij:
  Roompot Bekijk
  prijs


  Vakantiepark De Banjaard, Zeeland

  De Banjaard, ofwel voluit 'Noordzee Résidence De Banjaard', vindt u op een heel bevoorrecht plekje aan de Noordzeekust van het mooie eiland Noord-Beveland. Door de unieke ligging tussen de Noordzee, de Oosterschelde en het Veerse Meer is dit park een perfecte uitvalsbasis om Zeeland te verkennen. Bovendien heeft De Banjaard één van de schoonste en mooiste Noordzeestranden van Nederland! De faciliteiten zijn ondergebracht in een in strandstijl gebouwd plazagebouw, dat de spil vormt van het park.

  Op een rustieke locatie, tussen Oosterschelde en Veerse Meer, vindt u Noordzee Résidence De Banjaard. Een exclusief villapark, dat qua opzet en voorzieningenniveau niets te wensen overlaat. Met de mooiste en schoonste Noordzeestranden aan uw voeten en heel Zeeland binnen handbereik. Het 4-sterren strand bij De Banjaard is in 2012 zelfs opnieuw uitgeroepen tot schoonste strand van Nederland. En terug in uw vrijstaande vakantielandhuis gaat dit pure vakantiegenieten gewoon door!

  Iedere villa heeft een eigen draadloze internetverbinding, waardoor u kunt internetten met de kwaliteit die u van thuis gewend bent.

  Wegens omstandigheden zijn het restaurant en de snackbar tot medio december 2017 gesloten.


  Boek De Banjaard via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!