Bekijk grote foto's

EuroParcs Brunssummerheide

Rustig en ruim vakantiepark
Direct aan de Brunssummerheide
45-holes Golfbaan naast het park
Uitvalbasis voor wandelen, fietsen en paardrijden
Aken, Luik en Maastricht
Gebruik faciliteiten Resort Limburg (30 automin.)
Zwemvijver
 • Beoordeling8.4
 • KleinschaligS
 • Bij het water
 • Bosrijke omgeving
 • EuroParcs Brunssummerheide - kijk voor de beste deals bij:
  TUI Bekijk
  prijs
  EuroParcs Bekijk
  prijs
  VacanceSelect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark EuroParcs Brunssummerheide, Limburg

  In het Zuid-Limburgse heuvellandschap ten zuiden van Sittard vind je Resort Brunssummerheide. Dit resort ligt direct aan het natuurgebied de Brunssummerheide. Dat maakt dit resort het perfecte startpunt voor fiets en wandeltochten. De kinderen kunnen afspreken bij de zwemvijver als het mooi weer is, of neem de kleintjes mee voor een kijkje bij de kinderboerderij.

  Volop natuur, goed eten en leuke omgeving
  De brasserie 'De Uitvlucht' ligt zo dat je vanaf het terras een weids uitzicht hebt over de heuvelachtige omgeving, en misschien zie je zo nu en dan een golfbal overvliegen. Direct naast het resort vind je namelijk ook een 45-holes golfbaan. De golf liefhebber komt dus niet stekort! Ook shoppen of cultuur snuifen is goed te doen vanaf dit resort met Aken, Luik en Maastricht in de omgeving.

  Mocht je meer faciliteiten willen? Als gast van EuroParcs Resort Brunssummerheide mag je ook gebruik maken van alle voorzieningen op EuroParcs Resort Limburg. Dit park ligt op zo'n 30 autominuten van Brunssummerheide en heeft onder andere een mooi zwembad, speeltuinen, animatie in het hoogseizoen en diverse evenementen op het park.

  Omgeving van de Brunssummerheide
  De natuur op de Brunssummerheide biedt je alles voor een fijn vakantie in Zuid-Limburg. Het is het grootste heidegebied van Limburg met naald- en loofbossen, en her en der grote en kleinere waterplaatsen. De fervente mountainbiker kan zich perfect vermaken in dit natuurgebied; het is hier niet alleen prachtig, maar er zijn ook 4 verschillende mountainbikes routes uitgezet door de lokale MTB club. Het is natuurlijk ook een prachtig natuurgebied om met je normale fiets of te voet te verkennen! Geniet voor van de uitgestrekte zandevlaktes en karakteristieke vennen.

  Een andere leuk tip is het bezoeken van Kasteel Hoensbroek. Dit kasteel in de gemeente Heerlen is omstreek 1375 gebouwd en staat bekend als een van de best bewaarde, en meest toegankelijke kastelen in Europa. Hier worden uiteraard rondleidingen gegeven, maar het is ook mogelijk om hier een kinderfeestje te geven of een speurtocht in het kasteel te beleven. Zo is dit kasteel een feestje voor alle leeftijden.

  Boek EuroParcs Brunssummerheide via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!