Bekijk grote foto's

Center Parcs Erperheide Center Parcs vakantiepark

Subtropisch wemparadijs Aqua Mundo
BALUBA indoor speelparadijs
Fietsen door de Limburgse Kempen
Openluchtmuseum in Bokrijk
 • Beoordeling8.1
 • Groot parkL
 • Bij het water
 • Zwemparadijs, aquapark
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Center Parcs Erperheide - kijk voor de beste deals bij:
  Center Parcs Bekijk
  prijs
  TUI Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Center Parcs Erperheide, Belgisch Limburg

  Center Parcs Erperheide is een paradijs voor kinderen en daardoor ook voor uzelf! Dit kindvriendelijke vakantiepark heeft de BALUBA, een groot speelparadijs voor kinderen tot 12 jaar, en tal van extra activiteiten voor kleine en iets grotere rakkers. De omgeving verkennen is ook zeker de moeite waard: de Limburgse Kempen zijn ideaal voor lange fietstochten via het Knooppuntennetwerk. En ga dan ook eens langs in Bokrijk, het openluchtmuseum dat u terugbrengt naar de 17e eeuw.

  Geniet ondertussen ook van uw verblijf in onze cottages. Wist u trouwens dat Erperheide speciale Kindercottages heeft, met extra's zoals babyfaciliteiten en speelgoed?

  Snorkel tussen de tropische vissen
  Gewoon lekker zwemmen, dat kan natuurlijk in Aqua Mundo in Erperheide. Maar wat u zeker niet mag missen, is het snorkelbad Aziatisch Vissersdorp. Zwemmen tussen de tropische vissen, het is een unieke ervaring. Kinderen amuseren zich dan weer op een hele veilige manier, in het Kinder-doe-bad.

  Inspanning en ontspanning
  Bij Center Parcs Erperheide is het moeilijk kiezen! Er zijn veel leuke activiteiten te doen en sporten uit te proberen. In voor actie: een vrije val vanaf 10 meter hoog! Dan moet u zeker de Big Swing testen. Of u doet de High Adventure Trail: een touwbanenparcours, hoog in de lucht! Of sla rustig een balletje op het Adventure Midgetgolfterrein in sprookjesthema.

  Kinderparadijs bij uitstek
  In Erperheide beleven uw kids de vakantie van hun leven. En daardoor u ook! Overal kunnen ze veilig spelen, zwemmen en klimmen. Onder toeziend oog van deskundige begeleiders. Of u houdt zelf een oogje in het zeil, vanaf een gezellig terras.

  Eten & Entertainment
  Center Parcs heeft op het gebied van eten en drinken voor ieder wat wils! Overdag lekker een kop koffie met gebak of een verrassende lunch en 's avonds heerlijk uit eten gaan in één van de vele sfeervolle restaurants. Of kies voor gemak en geniet in uw cottage van een van onze ontbijt- of diner arrangementen. Met de speciale kinderkaarten is er ook voor de kleintjes altijd wat lekkers te vinden. Bezoek ook de Daily Food Store, met zijn assortiment van ruim 3500 artikelen wordt uw verblijf ineens een stuk gemakkelijker en smaakvoller. Taste the joy!

  Er zijn voordelige en verrassende culinaire arrangementen; zowel meerdaagse arrangementen voor een uitgebreid ontbijt- en dinerbuffet in het buffetrestaurant, The Market Restaurant, als Lazy Breakfast en Table Cooking arrangementen voor in uw cottage. U kunt deze arrangementen vooraf boeken zodat u de mogelijkheid heeft om te genieten van een volledig verzorgde vakantie op culinair gebied. Handig toch?

  Naast eten en drinken zijn er ook vele leuke winkeltjes. Hier kunt u rond kijken omdat u iets nodig heeft of om rustig en ontspannen te kijken. Er is een gevarieerd aanbod van kleding, speelgoed en souvenirs.
  Boek Center Parcs Erperheide via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in België!