Bekijk grote foto's

Landal De Lommerbergen Landal GreenParks vakantiepark

Heuvelachtig bosrijk park
Op loopafstand van de Maas
Subtropisch Zwemparadijs met Hurri Con glijbaan
Vernieuwd Indoorspeelparadijs
Fun & Entertainment-programma
Beautysalon, sport en spel
Diverse restaurants en winkels
Online supermarkt
 • Beoordeling7.8
 • Groot parkL
 • Zwemparadijs, aquapark
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Landal De Lommerbergen - kijk voor de beste deals bij:
  Landal Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landal De Lommerbergen, Limburg

  Landal De Lommerbergen ligt op één van de mooiste plekjes aan de Maas in Limburg. De omgeving is heuvelachtig en bosrijk en nodigt daarmee het hele jaar door uit tot vermaak in de buitenlucht. Met 502 bungalows is dit bosrijke park één van de grotere bungalowparken van Landal GreenParks. Vertier is er dan ook genoeg op dit park in Reuver.

  Lommerbergen is vernieuwd!
  En Landal Lommerbergen blijft vernieuwen! In 2020 is fors geinvesteerd in het indoorspeelpaleis, de Sports Arena, het Avontureneiland, de Bowlingbanen en de Parkshop. In 2021 is ook het Subtropisch Zwemparadijs geheel vernieuwd.
  Er zijn twee gloednieuwe glijbanen. Wat dacht je van een Hurri Cone van 56 meter lang met een mega grote trechter en leuke lichteffecten. Of de Duo racer, racen maar met vrienden in de waterglijbaan.

  Kinderen kunnen capriolen uithalen op het avontureneiland, in het indoorspeelparadijs of het Subtropisch zwemparadijs. Het golfslagbad, de meterslange glijbanen en het Kids Junglebad zorgen voor urenlange waterpret. Ook de oudere gasten in de Exotic Garden van het Subtropisch zwemparadijs met kruidenbaden, infraroodcabines, snelbruiners en zwemmersbar hoeven zich niet te vervelen. In de warmte van het stoombad kom je lekker tot rust. Voor de ultieme ontspanning boek je een heerlijke schoonheidsbehandeling of massage in de beautysalon.

  Op Landal De Lommerbergen valt zowel voor kinderen als voor volwassenen genoeg te beleven. Jouw vakantie wordt zeker een succes. Zowel op het park als in de directe omgeving worden er door het Fun & Entertainment-team diverse activiteiten georganiseerd.

  Kinderfaciliteiten op het park
  Landal De Lommerbergen beschikt over diverse voorzieningen voor kinderen. Zo is er een Subtropisch zwemparadijs, moonlightbowlingbanen, Fun House, spel-O-theek, groot indoorspeelparadijs voor kinderen t/m 10 jaar, sprookjesminigolf, tafeltennistafel, speelweide, diverse kinderspeelplaatsen, kinderboerderij, kinderhofje en een nieuw avontureneiland met een grote speeltuin.

  Fun & Entertainment-programma
  Op Landal De Lommerbergen wordt het gehele jaar door een leuk Fun & Entertainment-programma georganiseerd. Ook is er een kinderanimatieprogramma met Puk & Pelle (ook dagelijks op televisie) en kinderanimatie met Bollo.

  Subtropisch Waterparadijs
  Landal de Lommerbergen heeft een prachtig Subtropisch Waterparadijs. Hier kan je gezellig met je ouders en broertjes en/of zusjes gaan zwemmen. Het Subtropisch zwemparadijs bestaat uit: een golfslagbad, glijbanen, Kids Junglebad, peuterbad, verwarmd buitenbad, bubbelbaden en nog veel meer.

  Indoorspeelparadijs
  Een speelparadijs voor kinderen! Als het buiten wat minder weer is kunnen de kids zich hier prima vermaken met o.a. een ballenbak, glijbanen en klimtoestellen. Voor papa en mama is er een terras voor een klein hapje of drankje terwijl de kinderen zichzelf vermaken in het indoorspeelparadijs. Toegang is gratis.

  Lommerbergen is vernieuwd!
  En Landal Lommerbergen blijft vernieuwen! In 2020 is fors geinvesteerd in het indoorspeelpaleis, de Sports Arena, het Avontureneiland, de Bowlingbanen en de Parkshop. In 2021 wordt ook het Subtropisch Zwemparadijs spectaculair onderhanden genomen.

  Omgeving van het park
  Neem een lekker stuk vlaai in het restaurant van Landal De Lommerbergen in Reuver en begin jouw vakantie in Limburg goed. De volgende dag bereid je jezelf voor op een actieve dag in de natuur, zoals het Nationaal park De Groote Peel en langs de Maas. Met de kinderen bezoek je een dag attractiepark Toverland of Speelpark Klein Zwitserland en je kunt zelf natuurlijk gaan shoppen in Designer Outlet Roermond. Wil je liever de omgeving verkennen? Bezoek dan één van de karakteristieke dorpjes met gezellig marktpleinen.


  Boek Landal De Lommerbergen via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!