bungalows Landal De Lommerbergen

7.8
Heuvelachtig bosrijk park
Op loopafstand van de Maas
Subtropisch Zwemparadijs
Groot Indoorspeelparadijs
Fun & Entertainment-programma
Beautysalon
Diverse restaurants en winkels
Online supermarkt
Landal De Lommerbergen - kijk voor de beste deals bij:
Landal Bekijk
prijs


Over vakantiepark Landal De Lommerbergen, Limburg

Landal De Lommerbergen ligt op één van de mooiste plekjes aan de Maas in Limburg. De omgeving is heuvelachtig en bosrijk en nodigt daarmee het hele jaar door uit tot vermaak in de buitenlucht.

Met 502 bungalows is dit bosrijke park één van de grotere bungalowparken van Landal GreenParks. Vertier is er dan ook genoeg op dit park in Reuver. Kinderen kunnen capriolen uithalen op het avontureneiland, in het indoorspeelparadijs of het Subtropisch zwemparadijs. Het golfslagbad, de meterslange glijbanen en het Kids Junglebad zorgen voor urenlange waterpret. Ook u in de Exotic Garden van het Subtropisch zwemparadijs met kruidenbaden, infraroodcabines, snelbruiners en zwemmersbar hoeft u zich niet te vervelen. In de warmte van het stoombad komt u lekker tot rust. Voor de ultieme ontspanning boekt u een heerlijke schoonheidsbehandeling of massage in de beautysalon.

Op Landal De Lommerbergen valt zowel voor kinderen als voor volwassenen genoeg te beleven. Uw vakantie wordt zeker een succes. Zowel op het park als in de directe omgeving worden er door het Fun & Entertainment-team diverse activiteiten georganiseerd.

Kinderfaciliteiten op het park
Landal De Lommerbergen beschikt over diverse faciliteiten voor kinderen. Zo is er een Subtropisch zwemparadijs, moonlightbowlingbanen, Fun House, spel-O-theek, groot indoorspeelparadijs voor kinderen t/m 10 jaar, sprookjesminigolf, tafeltennistafel, speelweide, diverse kinderspeelplaatsen, kinderboerderij, kinderhofje en een nieuw avontureneiland met een grote speeltuin.

Fun & Entertainment-programma
Op Landal De Lommerbergen wordt het gehele jaar door een leuk Fun & Entertainment-programma georganiseerd. Ook is er een kinderanimatieprogramma met Puk & Pelle (ook dagelijks op televisie) en kinderanimatie met Bollo.

Subtropisch Waterparadijs
Landal de Lommerbergen heeft een prachtig Subtropisch Waterparadijs. Hier kan je gezellig met je ouders en broertjes en/of zusjes gaan zwemmen. Het Subtropisch zwemparadijs bestaat uit: een golfslagbad, glijbanen, Kids Junglebad, peuterbad, verwarmd buitenbad, bubbelbaden en nog veel meer.

Indoorspeelparadijs
Een speelparadijs voor kinderen! Als het buiten wat minder weer is kunnen de kids zich hier prima vermaken met o.a. een ballenbak, glijbanen en klimtoestellen. Voor papa en mama is er een terras voor een klein hapje of drankje terwijl de kinderen zichzelf vermaken in het indoorspeelparadijs. Toegang is gratis.

Omgeving van het park
Neem een lekker stuk vlaai in het restaurant van Landal De Lommerbergen in Reuver en begin uw vakantie in Limburg goed. De volgende dag maakt u zich klaar voor een actieve dag in de natuur, zoals op in Nationaal park De Groote Peel en langs de Maas. Met de kinderen vermaakt u zich een dag in attractiepark Toverland of Speelpark Klein Zwitserland en u kunt zelf gaan shoppen in Designer Outlet Roermond. Wilt u liever de omgeving verkennen? Bezoek dan één van de karakteristieke dorpjes met gezellig marktpleinen.


Boek Landal De Lommerbergen via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!