Luxe villas en appartementen
Gemoedelijke sfeer
Op de top van de Cauberg
Shuttleservice naar Valkenburg
Kinderboerderij
Naast Thermae 2OOO en Holland Casino
 • Beoordeling8.3
 • KleinschaligS
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Landal Kasteeldomein De Cauberg - kijk voor de beste deals bij:
  Landal Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landal Kasteeldomein De Cauberg, Limburg

  U vindt Landal Kasteeldomein De Cauberg helemaal op de top van de Cauberg. Een vorstelijke plek in Zuid-Limburg met sfeervolle villa’s en appartementen. Vanaf het park loopt u in 5 minuten naar het centrum van Valkenburg.

  De groene heuvels in de omgeving nodigen u uit voor een prachtige wandeling. Het Bourgondische leven proeft u in Maastricht. Deze historische stad ligt slechts 10 kilometer van het park. Bij Sauna & Wellness resort Thermae 2OOO kunt u kiezen uit tientallen behandelingen en arrangementen voor een totale ontspanning. Het hele jaar door vinden er diverse activiteiten op het park en in de omgeving plaats.

  Kinderfaciliteiten op het park
  Landal Kasteeldomein de Cauberg beschikt over diverse faciliteiten voor kinderen. Zo is er een spel-O-theek, skelterverhuur, diverse kleine speeltuintjes, sportveldje, tafeltennistafel, jeu-de-boules-baan en een kinderboerderij.

  In de omgeving
  Het Zuid-Limburgse landschap ontleent zijn charme aan de vele heuvels en hooggelegen plateaus. In Valkenburg aan de Geul ligt Landal Kasteeldomein De Cauberg naast Sauna & Wellness resort Thermae 2OOO waar u heerlijk kunt ontspannen.

  Rondom het park zijn er jaarrond ook vele leuke evenementen. Landal Kasteeldomein de Cauberg is niet alleen de perfecte uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken, maar ook de plek om te verblijven om een van de evenementen te bezoeken.

  Proef de sfeer en gezelligheid van het Bourgondische leven in de historische stad Maastricht of maak een ritje in de stoomtrein; alles ligt op korte afstand van dit bungalowpark!

  Boek Landal Kasteeldomein De Cauberg via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!