Camping met luxe accommodaties
De mooiste stranden van Zuid-Holland
Bistro op vakantiepark
Zwemvijver en in hoogseizoen animatie
Kindvriendelijke voorzieningen
Binnen- en buitenspeeltuin
Watersport: Brouwersdam, Grevelingenmeer
 • KleinschaligS
 • Bij het strand
 • Bij het water
 • De Klepperstee - kijk voor de beste deals bij:
  Zelfverhuur Bekijk
  prijs


  Vakantiepark De Klepperstee, Zuid-Holland

  Vakantie in Nederland en de mooiste Noordzee-stranden op korte afstand, wie wil? De Klepperstee in Zuid-Holland is een fijne ruime camping met vakantiepark waar je erg mooie en luxe accommodaties kunt huren. Verder ligt er op het nieuwe vakantiepark een fijne zwemvijver. Mocht je trek hebben na een dag actief bezig te zijn geweest dan kun je ook op het park terecht in de gezellige bistro. Bij het centrumgebouw vind je behalve de gezellige bistro ook een klein winkeltje voor de dagelijkse boodschappen. Vanaf het park kun je diverse leuke fietsroutes rijden of wat dacht je van een mooie lange wandeling. Op het park kun je overigens ook fietsen huren.

  Luxe vakantiewoningen met sfeervolle uitstraling
  De bungalows/chalets hebben een mooie smaakvolle uitstraling. Gebouwd van duurzame materialen en verwarmd door een eigen zonnepark. Er is verder een goede WIFI verbinding. Dus je kunt je email makkelijk even bekijken op het gezellige vlonderterras.

  Spelen en nieuwe vriendjes maken.
  Zowel binnen als buiten vind je speelvoorzieningen. Daarnaast staat een enthousiast recreatieteam voor je klaar. In het parkcentrum vind je allerlei speelvoorzieningen. Wat dacht je van het behendigheidsparcours van maar liefst dertig meter? En voor de jongste gasten zijn er o.a. een babyschommel en een klein klimtoestel. Omdat de zon niet altijd schijnt, vind je op Vakantiepark De Klepperste ook een fijne binnen(speel)tuin.

  Zon, zee en strand
  De ligging van Vakantiepark De Klepperstee bij Ouddorp op het Zuid-Hollandse eiland is voor watersportliefhebbers natuurlijk ideaal. Het prachtige zandstrand aan de Noordzee (ca. 1 km.), het mooie Grevelingenmeer (ca. 4 km.) en de populaire Brouwersdam (ca. 4 km.) zijn allemaal fantastische plekken om diverse watersporten te beoefenen. Ook is het natuurlijk in de zomervakantie een toplocatie om de stranden op te zoeken. En in het najaar en voorjaar de ideale plek om eens lekker uit te waaien.

  Boek De Klepperstee via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!