Bekijk grote foto's

Breeduyn Village

Vakantiepark nieuw aan de Belgische kust
Nieuwe vakantiehuizen, comfortabel ingericht
Stranden liggen op loopafstand
Bezoek Oostende
Verschillende fietsverhuurders nabij
Golfbaan in omgeving
 • Beoordeling8.4
 • KleinschaligXS
 • Bij het strand
 • Breeduyn Village - kijk voor de beste deals bij:
  Roompot Bekijk
  prijs
  VacanceSelect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Breeduyn Village, Noordzeekust

  Wordt het een strandvakantie aan de Belgische kust? Dat kan in mooi villa's op vakantiepark Breeduyn aan de Belgische Noordzeekust. Op slechts 5 minuten loopafstand liggen de zee en de uitgestrekte stranden. Heerlijk wandelen, maar ook lekker relaxen en genieten van de zon.

  Vakantie aan de Belgische kust
  De luxe bungalows van vakantiepark Breeduyn Village liggen aan de Belgische Noordzeekust. Zowel in de zomer als in het najaar zul je het hier naar je zin hebben. Wordt het zon, zee of strand of een lekkere winterse wandeling aan het strand? Ook in de duingebieden kun je eindeloos wandelen en genieten van de natuur. Of pak je liever de fiets en maak je een tocht langs oude kastelen en pittoreske dorpjes?

  Bourgondisch genieten
  De bekende badplaats Oostende ligt op een klein halfuur rijden van Breeduyn Village. Trakteer het hele gezin op de promenade op een lekker zakje Vlaamse friet, neem een kijkje bij Fort Napoleon en ontdek de gezellige winkeltjes in de overdekte winkelpassage. Weer terug op het park spelen de kinderen nog even in de speeltuin, terwijl de ouders met een goed boek genieten van de laatste zonnestralen. Vakantie aan de Noordzee in België wordt sowieso een topvakantie.


  Boek Breeduyn Village via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in België!