Bekijk grote foto's

Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Dichtbij het strand (300m)
Park in aanbouw
Fietsverhuur en midgetgolfbaan open
Afhaalmaaltijden mogelijk
 • Beoordeling8.5
 • KleinschaligS
 • Bij het strand
 • Winterverblijf
 • Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad - kijk voor de beste deals bij:
  Roompot Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad, Zeeland

  Ben jij op zoek naar een heerlijke vakantie bij het strand aan het Noordzeestrand? Beach Resort Nieuwvliet-Bad is een prachtig resort, gelegen op korte afstand van het charmante centrum van de gezellige badplaats Nieuwvliet-Bad. Het vakantiepark ligt niet ver van de Nederlands - Belgische grens (7 km.). En het hele jaar door is het fantastisch om het strand te bezoeken, dat slechts op 5 tot 10 minuten lopen ligt.

  Volop genieten van een vakantie in Nederland
  Geniet van een heerlijke dag op het strand, wandel door natuurgebied De Verdronken Zwarte Polder of pak de fiets en ontdek de bewogen geschiedenis van West-Zeeuws-Vlaanderen. In de omgeving liggen diverse gezellige en charmante (bad)plaatsen. Zo liggen Sluis en Cadzand, twee typische Zeeuws-Vlaamse plaatsen waar de bourgondische leefstijl hoog in het vaandel staat, op korte afstand. En even over de Belgische grens ligt de bruisende kustplaats Knokke, dat met diversiteit aan restaurants, bistro's en eethuizen een culinaire trekpleister is. Een bezoekje aan het gezellige Breskens en het historische Brugge maken jouw vakantie in Nederland compleet.

  Beach Resort Nieuwvliet-Bad is momenteel nog in aanbouw. Uiteraard wordt er zoveel mogelijk rekening met de wensen van de gasten gehouden. Het servicepunt, de supermarkt, afhaalmaaltijden, fietsverhuur en midgetgolfbaan zijn al open.  Boek Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!