Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Dichtbij het strand (300m)
 • Beoordeling8.5
 • Bij het strand
 • Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad - kijk voor de beste deals bij:
  Roompot Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad, Zeeland

  Ben jij op zoek naar een heerlijke vakantie bij het strand aan het Noordzeestrand? Het nieuw Beach Resort Nieuwvliet-Bad bij het gezellige plaatsje Nieuwvliet-Bad nodit haar gasten van harte uit voor een heerlijke strandvakantie.

  Geniet van een heerlijke dag op het strand, wandel door natuurgebied De Verdronken Zwarte Polder of pak de fiets en ontdek de bewogen geschiedenis van West-Zeeuws-Vlaanderen.

  In de omgeving liggen diverse gezellige en charmante (bad)plaatsen. Zo liggen Sluis en Cadzand, twee typische Zeeuws-Vlaamse plaatsen waar de bourgondische leefstijl hoog in het vaandel staat, op korte afstand. En even over de Belgische grens ligt de bruisende kustplaats Knokke, dat met diversiteit aan restaurants, bistro's en eethuizen een culinaire trekpleister is. Een bezoekje aan het gezellige Breskens en het historische Brugge maken jouw vakantie in Nederland compleet.

  (Beach Resort Nieuwvliet Bad is nog in aanbouw. Om die reden zullen er in 2018 nog geen centrumfaciliteiten zijn. Vanaf september 2018 starten men met de bouw van de centrumvoorzieningen. Tot die tijd doet Roompot er alles aan om haar gasten toch van alle gemakken te voorzien. Zo zal Koos Konijn het park twee keer per week bezoeken in de schoolvakanties, is er een broodjesservice en kun je gebruikmaken van alle faciliteiten van Noordzee Résidence Cadzand-Bad (circa 5 km rijden) en Zeebad (op circa 9 km rijden).)

  Boek Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!