Bekijk grote foto's
Gastvrij vakantiepark 800 meter van strand
Met gezellige restaurant
Zwembad met waterspeeltuin buiten
Een binnen- en buitenspeeltuin
Glamping accommodaties
Animatie schoolvakanties
Nieuw centrumgebouw met restaurant/foodmarkt
Fietsverhuur op vakantiepark
 • Beoordeling7.8
 • Middelgroot parkM
 • Bij het strand
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Ardoer Zonneweelde - kijk voor de beste deals bij:
  Ardoer Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Ardoer Zonneweelde, Zeeland

  Op vakantie naar Zeeland? Mag ik me even voorstellen ik ben Professor Zouterik.... Dit kindvriendelijk vakantiepark, Ardoer Zonneweelde, weet wat kinderen leuk vinden. Wat dacht je van een buitenbad met waterspeeltuin. En met je vriendjes afspreken in de speeltuin buiten of bij minder weer binnen?

  Ardoer Zonneweelde is een kindvriendelijk glampingpark
  Dit vakantiepark/camping ligt slechts 800 meter van de mooiste en schoonste stranden in Zeeuws Vlaanderen. Je kunt hier kiezen uit een mooie glampingtent, een beachloft of een van de leuke comfortabele chalets. En voor fietsers die rondtrekken staan er luxe trekkershutten (eventueel "met huisdier" te boeken).

  Vakantiepark Zonneweelde heeft een leuk openluchtzwembad met een erg leuke waterspeeltuin voor de jongste bezoekers. Je kunt hier baantjes zwemmen en ook geweldig spelen en spetteren! In de maanden juli en augustus is het zwembad dagelijks geopend.

  Alleengasten van Zonneweelde/Strandweelde hebben toegang tot het zwembad. Naast het terras van het gezellige restaurantligt een kindvriendelijke waterspeeltuin met glijbaan, klimtoren en sproeiers. Naast de waterspeeltuin vind je ook een waterspeelplaats in het zand. Hier kun je niet alleen je eigen grachten, dammetjes en sluizen graven, maar ook kastelen bouwen of gewoon lekker met zand en water kliederen.

  Dit gastvrij park heeft een sfeervol Italiaans restaurant en een snackbar.
  Er is een sportveld en een pannakooi. Voor de jongere kinderen zijn er speeltoestellen maar ook een grote houten piratenschip op op te spelen. En met slechter weer is er een royale binnenspeeltuin. Ovenverse broodjes bij het ontbijt of een mandje vol ingrediënten voor een verse en gezonde maaltijd? Je vindt het in de moderne food market! Naast de dagdagelijkse producten, zijn er ook vele streekproducten te kopen. En geen zin om te koken? Dan spreek je af bij het gezellige restaurant of je bestelt een afhaalmaaltijd bij de snackbar.

  Zeeuws Vlaanderen en omgeving verkennen
  Er even heerlijk tussenuit in Zeeland? De Zeeuwse stranden, welke op fietsafstand liggen, zijn ideaal voor een paar ontspannen dagen in het zilte Zeeland. Zeeuws Vlaanderen biedt prima mogelijkheden om te wandelen of te fietsen of op verkenning te gaan in leuke dorpen en steden (óók over de Belgische grens)! Wil je op een actieve manier de Zeeuwse omgeving verkennen? Bij de receptie kun je fietsen huren.

  Boek Ardoer Zonneweelde via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!