Bekijk grote foto's

Beach Resort Punt West

Eco resort middenin natuurgebied
Villa's en hotelstudio's te huur
Wandelen, Fietsen en watersport
Direct aan het Grevelingenmeer
Beachclubs in buurt
Fietsverhuur receptie
Strandpaviljoen Brouw op 3 km
Tramrail museum
 • Beoordeling8.7
 • KleinschaligXS
 • Bij het strand
 • Bij het water
 • Beach Resort Punt West - kijk voor de beste deals bij:
  Zelfverhuur Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Beach Resort Punt West, Zuid-Holland

  Beach Resort Punt-West is een fijne vakantieplek midden in een mooi natuurgebied op het eiland Goeree-Overflakkee in Zuid-Holland. De ligging direct aan het Grevelingenmeer is perfect. Op Beachresort Punt-West kom je lekker tot rust en kun je volop genieten van de ruimte en de prachtige omgeving. Wil je een nachtje in een hotelstudio verblijven of toch maar wat langer in een mooie villa? Het resort is bovendien duurzaam en ecologisch opgezet. Zo gaat Punt-West volledig op in de omgeving dankzij het gebruik van natuurlijk materiaal. In de 2 persoons hotelstudio’s en in de 4, 6 of 8 persoons villa’s kom je luxe en smaakvolle inrichting tegen. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en bieden veel comfort. Bij één van de nabij gelegen Beachclubs kun je sowieso terecht voor een heerlijke lunch, borrel of diner.

  Een mooie vakantieplek aan het Grevelingenmeer
  De unieke ligging van het resort aan een baai van het Grevelingenmeer midden in het duinlandschap met uitzicht over het water geven een ultiem gevoel van vrijheid. De receptie heet haar gasten van harte welkom en geeft volop informatie over de omgeving. Het strand is een prachtige speelplaats voor kinderen. Verder kun je in de omgeving mooie fiets- en wandeltochten maken. De watersporters kunnen terecht bij surfcenter Brouwersdam. Wat dacht je van een middagje suppen of surfen op de Noordzee?

  Vakantie in Zuid-Holland op het eiland Goeree-Overflakkee
  Goeree-Overflakkee ligt op de grens tussen Zeeland en Zuid-Holland. Hoewel het officieel niet bij Zeeland hoort, doet het wel Zeeuws aan. Ouddorp is het op een na grootste dorp op het eiland. Het staat bekend als familiebadplaats met brede, schone stranden en natuurgebieden.


  Boek Beach Resort Punt West via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!