Kleinschalig vakantieparkje
Luxe vakantiewoningen met privacy
Evt. sauna en/of jacuzzi
Loopafstand van centrum Schoorl
 • Beoordeling8.8
 • KleinschaligXS
 • Bij het strand
 • Bosrijke omgeving
 • Weideduyn - kijk voor de beste deals bij:
  Dutchen Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Weideduyn, Noord-Holland

  Een kleinschalig vakantieparkje met 11 luxe vakantiewoningen en op loopafstand van het centrum van Schoorl en de leuk klimduin. Ben je op zoek naar rust, ruimte en gastvrijheid dat zit je op Park Weideduyn beslist goed. De luxe vakantiehuizen zijn modern ingericht en hebben een eigen Sauna en/of Jacuzzi. Ook voor gezinnen dé ideale vakantiewoningen want elke villa heeft standaard een kinderstoel, kinderbedje en traphekje. En wat leuk, nu ook te boeken met eigen strandhuisje! Verder kun je in het plaatsje Schoorl terecht bij diverse winkels en een supermarkt en zijn er diverse leuke en goede restaurants met aantrekkelijke terrassen.

  Logeren in deze regio is een feest
  Heb je het over Schoorl, dan denken wij direct aan de hoge klimduin en het gezellige centrum. Verder natuurlijk de Schoorlse duin met uitgebreide fiets- en wandelroutes. En de plaatsen Bergen, Groet en natuurlijk Alkmaar. Het kleine vakantieparkje Weideduyn heeft daarom een unieke locatie. Er zijn niet veel voorzieningen, maar je logeert wel in luxe vakantiewoningen voor 6 of 8 personen. Je wandelt zo de duinen in en een bezoek aan het strand is ook zo te regelen. En na een dagje strand is het bijzonder fijn om thuis te komen in een van deze compleet ingericht vakantiewoningen. Enkele woningen beschikken over een sauna en/of jacuzzi.

  Geniet volop van de Noord-Hollandse kust
  Breng zeker een bezoek aan het charmante Bergen. Het gezellige centrum heeft diverse restaurants met gezellige terrassen. Ook kun je enkele leuke galerieën bezoeken als je op zoek bent naar kunst. En ben je toe aan een dagje shoppen dan is een bezoek aan de stad Alkmaar echt aan te raden. Behalve leuke winkels vind je hier ook het kaas- of biermuseum.


  Boek Weideduyn via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!