Bekijk grote foto's

Landal Beach Resort Ooghduyne Landal GreenParks vakantiepark

Overdekt zwembad met glijbaan
Ca. 1 km van het strand
Gratis internet in de accommodatie
Direkt naast 9-holes golfbaan
Strandhuisjes 4-6 personen
284 villas en 50 appartementen
Bezoek Bergen, Alkmaar en Hoorn
 • Beoordeling7.9
 • Middelgroot parkM
 • Bij het strand
 • Bij het water
 • Binnenzwembad
 • Landal Beach Resort Ooghduyne - kijk voor de beste deals bij:
  Landal Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landal Beach Resort Ooghduyne, Noord-Holland

  Landal Beach Resort Ooghduyne ligt in het noordelijkste stukje Noord-Holland, tegen Julianadorp aan Zee. Het park bestaat uit villa’s, appartementen en strandhuisjes en heeft een eigen golf- en tennisbaan. Het hele jaar door geniet je hier van water, natuur en oer-Hollandse stadjes. De afstand tussen het brede zandstrand en het bungalowpark is slechts 1 kilometer. Hoorn, Medemblik en Enkhuizen liggen dichtbij. Of breng een bezoek aan het Marinemuseum in Den Helder. Deze veelzijdige omgeving krijgt in het voorjaar nog eens extra kleur door de omringende bloembollenvelden.

  Met een eigen golf- en tennisbaan sla je al gauw een balletje tijdens een verblijf op Landal Beach Resort Ooghduyne. Of ga je liever zwemmen, zeilen, surfen of nog spectaculairder: kitesurfen? Dan heb je de Noordzee en het Amstelmeer tot je beschikking. Actief bezig zijn kan natuurlijk ook op het strand of tijdens een heerlijke wandeling door de natuur. Op dit park zijn regelmatig Fun & Entertainment-programma's die speciaal gemaakt zijn voor bepaalde dagen en vakantieperiodes. Daarnaast is er genoeg te doen in de omgeving van het park, zoals een bezoek aan een attractiepark of een museum.

  Kindervoorzieningen op het park
  Landal Beach Resort Ooghduyne beschikt over diverse faciliteiten: overdekte speelplaats (130 m2) met o.a. klim-/klautertoestel (ca. 25 m2), diverse spelautomaten in het parkcentrum, airtrampoline, een MiniFunGolfbaan voor beginners, midgetgolf, bowling met kindvriendelijke banen, een spel-o-theek en een zwembad met 55m superglijbaan, stroomversnelling, zwemmersbar en een speciaal kinderbad.

  Fun & Entertainment-programma
  Op Landal Beach Resort Ooghduyne wordt er tijdens de schoolvakanties, voor kinderen tot 12 jaar, een leuk Fun & Entertainment-programma georganiseerd.

  Omgeving van het park
  In het voorjaar is de omgeving rond Landal Beach Resort Ooghduyne vrolijk gekleurd door de bloembollenvelden. Wandel door het noordelijkste puntje van Noord-Holland en pluk onderweg jouw tulpen in de Tulpenpluktuin Tulpen & Zo. Ook in de overige jaargetijden is er genoeg te doen rond het bungalowpark in Julianadorp aan Zee zoals lekker watersporten op de Noordzee of een bezoek brengen aan één van de vele musea. Een oer-Hollands dagje naar Hoorn, Medemblik en Enkhuizen hoort ook tot de mogelijkheden.
  Boek Landal Beach Resort Ooghduyne via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!