Villapark Mooi Schoorl

Villapark in centrum Schoorl
Direct aan bosrand
Ook te boeken met eigen strandhuisje
Centraal en rustig gelegen
 • Beoordeling9.8
 • KleinschaligXS
 • Bij het strand
 • Bosrijke omgeving
 • Villapark Mooi Schoorl - kijk voor de beste deals bij:
  Dutchen Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Villapark Mooi Schoorl, Noord-Holland

  Villapark Mooi Schoorl ligt in het charmante centrum van Schoorl. De ligging in een klein zijstraatje van de winkelstraat en ook nog eens direct aan de bosrand en de Schoorlse duinen is werkelijk top. Aan de ene kant loop je het dorp in met de leuke restaurantjes en winkels en aan de andere kant loop je het prachtige natuurgebied rondom Schoorl in.

  Klimduin
  Centraal in het dorp Schoorl ligt dé klimduin van maar liefst 54 meter hoog! Een flinke klim maar o zo leuk om daarna van af te rollen....
  Aan de voet van de klimduin bevinden zich de winkels, supermarkt en restaurants. Dus de ideale plek voor jonge gezinnen, natuurliefhebbers en stellen.

  Ontdek vanaf jouw vakantiebungalow de Schoorlse Duinen
  Een prachtige regio waar je je sowieso niet verveelt. Het Nationaal Park De Schoorlse Duinen is het breedste en meest gevarieerde natuurgebied langs de Nederlandse kust. Mooie wandelroutes en fietspaden die slingeren door de duinen en polderlandschap en een autovrije strandopgang (Schoorl aan Zee).

  Kunstenaarsdorp Bergen
  In het dorp Bergen zijn kunst, cultuur en cultuurhistorie de elementen die de sfeer bepalen. In Bergen kunt u onder meer terecht voor musea en galerieën, een kunstenaarscentrum, leuke boetiekjes, en zelfs een kunstskibaan. Voorts zijn er de jaarlijks terugkerende evenementen als de Kunst 10-daagse, Holland Music Sessions, Lichtjesavond, de zomerse Kunstmarkt en diverse braderieën.

  Alkmaar
  Een gezellige stad met pittoreske grachten en bijzondere winkeltjes. Tip: hetFnidsen is het oude winkelgedeelte met de leukste boetiekjes. En ga ook eens langs bij het Kaas- of Biermuseum. Bij onze receptie kunt u nog meer leuke tips voor de omgeving krijgen..!
  Aantrekkelijke steden als Haarlem en Amsterdam met talloze toeristische en recreatieve voorzieningen zijn ook binnen korte rijafstand bereikbaar.

  Boek Villapark Mooi Schoorl via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!