Villapark Mooi Schoorl

Villapark in centrum Schoorl
Direct aan bosrand
Ook te boeken met eigen strandhuisje
Centraal en rustig gelegen
 • Beoordeling9.8
 • KleinschaligXS
 • Bij het strand
 • Bosrijke omgeving
 • Villapark Mooi Schoorl - kijk voor de beste deals bij:
  Dutchen Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Villapark Mooi Schoorl, Noord-Holland

  Villapark Mooi Schoorl ligt in het charmante centrum van Schoorl. De ligging in een klein zijstraatje van de winkelstraat en ook nog eens direct aan de bosrand en de Schoorlse duinen is werkelijk top. Aan de ene kant loop je het dorp in met de leuke restaurantjes en winkels en aan de andere kant loop je het prachtige natuurgebied rondom Schoorl in.

  Klimduin
  Centraal in het dorp Schoorl ligt dé klimduin van maar liefst 54 meter hoog! Een flinke klim maar o zo leuk om daarna van af te rollen....Aan de voet van de klimduin bevinden zich de winkels, een supermarkt en restaurants. Dus de ideale plek voor jonge gezinnen, natuurliefhebbers en stellen.

  Ontdek vanaf jouw vakantiebungalow de Schoorlse Duinen
  Een prachtige regio waar je je sowieso niet verveelt. Het Nationaal Park De Schoorlse Duinen is wel het breedste natuurgebied langs de Nederlandse kust. Mooie wandelroutes en fietspaden slingeren zich door de duinen en het immens groot natuurgebied. De verharde weg vanaf het bezoekerscentrum brengt je naar de autovrije strandopgang (Schoorl aan Zee). Je kunt deze strandopgang ook bereiken met de fiets.

  Bergen, gastvrijheid op en top
  In het dorp Bergen heerst een ontspannen en gezellige vakantiesfeer. In het centrum van Bergen vind je veel leuke winkeltjes, gezellige restaurants en een supermarkt. Verder zijn er het hele jaar door diverse leuke evenementen in het Noord-Hollandse dorp.  Boek Villapark Mooi Schoorl via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!