Rhederlaagse Meren

Familiepark
Buitnzwembad met peuterbad
Jachthaven
Kinderspeelplaats
Privé strand aan het water
Parkshop
 • Groot parkL
 • Bij het water
 • Winterverblijf
 • Rhederlaagse Meren - kijk voor de beste deals bij:
  Succes Holiday Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Rhederlaagse Meren, Gelderland

  Een bijzonder vakantiegevoel overspoelt je zodra je over de dijk rijdt richting Recreatiepark en Jachthaven ‘Rhederlaagse Meren’. Lekker uitwaaien, fietsen, wandelen, het water op met een boot of surfplank of gewoon lekker onderuit zakken in je strandstoel op het privéstrand van het park. Ontzanding en het afsnijden van een bocht in de IJssel schiepen de voorwaarden voor de ontwikkeling van dit prachtige watersportgebied genaamd De Rhederlaag.

  Rhederlaag is het best te typeren met: zonnen, zeilen, surfen, eten, varen, paardrijden en fietsen.

  Om optimaal van de vakantie te kunnen genieten zijn alle denkbare voorzieningen aanwezig. Een zwembad, privéstrand, visvijver, speeltuinen, wasserette, parkshop, tennisbaan, animatieteam (hoogseizoen), goed verzorgde sanitaire voorzieningen en een jachthaven.
  Je vindt hier ook het café Old Sailor, waar iedereen welkom is voor een biljartje en een drankje. Hier worden ook diverse activiteiten georganiseerd zoaqls een visdag, puzzelrit of barbecue. Voor een hamburger met friet kun je terecht in restaurant Hamburgers & More. Ook is er hier een cafetaria.

  De parkshop heft een aanbod aan dagelijkse boodschappen (groente, fruit, vleeswaren) en iedere dag verse broodjes uit de oven.

  Op recreatiepark Rhederlaagse Meren zijn verschillende accommodaties te vinden, voor een gezinsvakantie tot een familieweekend in onze chalets en stacaravans tot 6 personen.


  Boek Rhederlaagse Meren via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!