Bekijk grote foto's

Vakantiepark Reevallis

Dicht bij Vaals en Drielandenpunt
Ca. 20 km van Maastricht
Uitstapjes over de grens
Zwembad van Landal Hoog Vaals
69 vrijstaande bungalows
Uitzicht over het glooiende landschap
 • Beoordeling8.3
 • KleinschaligXS
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Vakantiepark Reevallis - kijk voor de beste deals bij:
  Landal Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Vakantiepark Reevallis, Limburg

  Op Reevallis omringt u zich door heuvels. Verblijf op het hoogstgelegen park van Nederland, op steenworp afstand van Duitsland en België.

  Het lijkt wel multiple choice. Maar ja, hier op het Drielandenpunt kun je ook drie kanten uit. Bourgondisch Maastricht met al zijn terrassen, winkels en restaurants lonkt. En dat geldt ook voor de mergelstad Valkenburg en het charmante Zuid-Limburgse heuvellandschap. Over de grens is een dagtrip naar Aken of Spa een must.

  Het park is bij uitstek geschikt om met uw kids de omgeving te verkennen. Ga op ontdekkingstocht in Vaals of bezoek GaiaZOO in Kerkrade. Op het park vindt u een zandbak en kleine speeltuin.

  Op Reevallis is geen zwembad aanwezig, maar u mag tijdens uw verblijf gratis en onbeperkt gebruikmaken van het overdekt zwembad van Landal Hoog Vaals. Plons met het hele gezin in het overdekt zwembad en zoef van de glijbaan.

  Vanuit uw park, waar uw bedden bij aankomst zijn opgemaakt, wandelt u zo over de karakteristieke landwegen en door de heuvels naar de Vijlenerbossen, of beklim de heuvels met de fiets. Bezoek de Fluweelgrot en kasteelruïne of de Steenkolenmijn in Valkenburg en laat u bijpraten over de rijke historie van Limburg. Ontdek de mergelgrotten of bezoek een wijngaard of bierbrouwerij.En daarna bijkomen in uw comfortabele bungalow op het rustige en kleinschalige park. U, als actieve rustzoeker, geniet hier van een schitterend uitzicht op het groene en glooiende landschap. Reevallis is een stukje buitenland in Nederland!

  Verse broodjes worden bezorgd, zodat u de deur niet uit hoeft voor het ontbijt. Bestel online uw boodschappen en deze staan voor u klaar bij aankomst. Smullen van een stuk Limburgse vlaai of culinair genieten in één van de restaurants in de omgeving. Bon appétit!  Boek Vakantiepark Reevallis via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!