Bekijk grote foto's
Sport & animatie
Activiteitenhonk / Koos Kids Club
Indoor-speeltuin
Lasergamen, boogschieten
In een groene omgeving en rustig gelegen
Centrum Bad Bentheim op ca. 3 km
WiFi in openbare ruimtes en op de kamer
2 restaurants
 • Beoordeling8.5
 • KleinschaligS
 • Binnenzwembad
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Bad Bentheim - kijk voor de beste deals bij:
  Roompot Bekijk
  prijs
  VacanceSelect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Bad Bentheim, Niedersachsen en Harz

  Een vakantie in het mooie landschap met groene bossen, charmante dorpjes en een indrukmakende burcht dat is graafschap Bad Bentheim. Het glooiende landschap met oerbossen, pittoreske dorpjes en een imposante burcht ademen een en al geschiedenis. Vlak bij het charmante kuurstadje Bad Bentheim ligt een mooi vakantiepark, Ferienresort Bad Bentheim. Je vindt hier luxe villa's, gebouwd onder architectuur en gegroepeerd in hofjes tussen bomen van honderden jaren oud en verder een mooi smaakvol centrumgebouw. De geschiedenis en natuurlijke rijkdom van de streek lopen duidelijk door in het park. Bijzondere bestemming net over de grens Dichtbij en toch helemaal anders, zo laat het graafschap Bad Bentheim zich wel het beste omschrijven.

  Een kindvriendelijk vakantiepark
  Voor de kinderen is er natuurlijk ook genoeg te doen. Spelen met je nieuwe vriendjes in de indoorspeeltuin of de Kids Club bezoeken en kennis maken met Koos konijn. In de schoolvakanties is er ook een leuk activiteitenprogramma. En voor de Robin Hood fans, leer boogschieten onder begeleiding van een instructeur. Nog meer actie? Wat dacht je van een middag lasergamen?

  Het graafschap Bad Bentheim is een glooiend, bosrijk gebied.
  Hier kom je echt tot rust. Maak een mooie wandel- of fietstocht en geniet van een wellnessbehandeling met het geneeskrachtige water van dit eeuwenoude kuuroord. Of ontdek de rijke historie van de burcht en de bezienswaardigheden in de omgeving. Zin in wat meer vertier? Steden als Münster en Osnabrück liggen op korte afstand van het park. Of start de dag met een wandeling in het Bentheimer Wald, breng ook een bezoek aan de beroemde Burcht van Bad Bentheim en geniet onderweg van Kaffee und Kuchen in een gezellige Gaststätte. Een Weißbier met bratwurst is trouwens een goed alternatief. Daguitstapjes naar Dierenpark Nordhorn, de Isterberg en de prachtige provinciestad Munster maken je vakantie compleet.

  Boek Bad Bentheim via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Duitsland!