Soof Heuvelrug

Duurzaam vakantiepark
Gloednieuwe accommodaties
Aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug
Bezoek Veenendaal of Rhenen
Buitenbad met waterspeeltuin
Brasserie bij het park
Aantal laadpalen op het park
Rhenen en Kwintelooyen ontdekken
 • Beoordeling9.0
 • KleinschaligXS
 • Buitenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Soof Heuvelrug - kijk voor de beste deals bij:
  Zelfverhuur Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Soof Heuvelrug, Utrecht

  soof Heuvelrug is een nieuw park op de Utrechtse Heuvelrug met de ambitie om het duurzaamste vakantiepark van Nederland te worden. Een uniek concept dat garant staat voor een ultieme vakantiebeleving. Direct aan de bosrand, maar ook zo in de gezellige steden Veenendaal en Rhenen. Hier waan je je in luxe en ben je heel duurzaam bezig, een perfecte combinatie, toch?

  Je logeert op dit kleinschalig en mooi groen aangelegd vakantiepark in stijlvol ingerichte Eco Lodges met veel lichtinval en luxe. De Lodges worden duurzaam verwarmd met een warmtepomp gecombineerd met zonnestroomsysteem. Het park ligt tegenover natuurgebied Kwintelooijen. Pak je wandelschoenen in en zet je fiets op het fietsenrek want wandelen en fietsen is hier een feest.

  Een duurzaam vakantiepark met goede voorzieningen
  In de schoolvakanties verzorgt het animatieteam een leuk programma. De kinderen kunnen ook spelen in de leuke speeltuin met grote zwerfkeien, dat wordt klimmen en klauteren. Voor de wat jongere kinderen is er een leuk klimrek met glijbaantjes. Verder kun je tijdens warme dagen een frisse duik nemen in het verwarmde zwembad. Ook de jongste kinderen kunnen zich vermaken met water in de waterspeeltuin met waterspeeltoestellen. En mocht je trek hebben na een dag wandelen of fietsen dan kun je bij Brasserie Soof genieten van een hapje en een drankje. Verder is er gratis wifi, kun je fietsen huren en je auto opladen.  Boek Soof Heuvelrug via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!