RCN Het Grote Bos RCN vakantiepark

Vakantie op de Utrechtse Heuvelrug
Verwarmd buitenbad met glijbaan
Waterspeeltuin met ligweide
Survivalparcours, lekker spannend
Nederlands Spoorwegmuseum
Wandel- en fietroutes
Recreateam met leuke activiteiten
Bezoek Utrecht, Amersfoort
 • Beoordeling8.4
 • Groot parkL
 • Buitenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • RCN Het Grote Bos - kijk voor de beste deals bij:
  RCN Bekijk
  prijs


  Vakantiepark RCN Het Grote Bos, Utrecht

  Vakantiepark RCN Het Grote Bos ligt op de Utrechtse Heuvelrug bij het plaatsje Doorn. Dit vakantiepark heeft veel goede en kindvriendelijke voorzieningen. In de provincie Utrecht is ook veel te doen. Trek je wandelschoenen aan of stap op de fiets want in de directe omgeving zijn veel wandel- en fietsroutes. Zoals in het mooie Kamerik of Woerden, waar je mooie fiets- en wandeltochten kunt maken.

  RCN het Grote Bos heeft veel keuze in typen bungalows voor een verblijf “op maat” – van twee tot acht personen – maar ook diverse keuzemogelijkheden voor extra comfort en wellness. Zo kun je genieten van een infraroodsauna in de sfeervolle Finse bungalow of van een stortdouche en pizzaoven in bungalowtype GB6S. In vrijwel alle typen bungalows heb je het gemak van een afwasmachine.

  De kinderen zullen hier de tijd van hun leven beleven. Elke week biedt het vakantiepark iets nieuws voor de kinderen, van speurtochten tot sporttoernooien, van waterspellen tot filmavonden. Bij mooi weer is het heerlijk om te spelen en te zwemmen in het fijne buitenbad met glijbaan. Voor de jongste bezoekers is er een fijne waterspeeltuin. Na het zwemmen en spelen kun je lekker relaxen op de ligweide. Wat meer spanning, dat kan ook. Dat kan nu allemaal op RCN het Grote Bos in Doorn! Stichting Hang-On heeft hier namelijk op verschillende natuurplekken een uitgebreid survivalparcours aangelegd.

  Het gezellige restaurant met terras is geopend van eind maart tot eind oktober.Tijdens jouw vakantie op RCN De Grote Bos wordt uit eten gaan met het gezin wel heel voordelig! Kinderen tot en met twaalf jaar eten gratis mee!

  De centrale ligging van RCN het Grote Bos is natuurlijk perfect voor een actieve vakantie vol afwisselende uitstapjes. Grote steden als Utrecht en Amersfoort met hun gezellige centra en vele bezienswaardigheden zijn snel bereikbaar, zo ook diverse leuke attracties voor het hele gezin. De natuur ontdekken is hier al helemaal niet moeilijk want de Utrechtse Heuvelrug is een groot gebied met groene en bosrijke natuurgebieden.

  Boek RCN Het Grote Bos via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!