Park Berkenrhode

Op de Hoge Veluwe
Huisdiervriendelijk vakantiepark
Uitgebreide voorzieningen voor jong en oud
Luxe en comfortabele vakantiehuizen
Wellness faciliteiten bij diverse bungalows
Animatie team
Belevingsbos
Geheel vernieuwde horeca en zwembad (2019)
 • Beoordeling8.8
 • KleinschaligS
 • Buitenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Winterverblijf
 • Park Berkenrhode - kijk voor de beste deals bij:
  Zelfverhuur Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Park Berkenrhode, Gelderland

  Park Berkenrhode ligt midden in de Hoge Veluwe, en vlakbij de Gelderse Streken. Dit park is dus bij uitstek geschikt om van de prachtige Nederlandse bosrijke natuur te genieten. Deze natuur kan je ontdekken op de fiets (ook te huur bij het park) of te voet over een van de uitgezette wandelroutes. Ook om de hoek vindt je de steden Arnhem (20km), Ede (9km) en Apeldoorn (21km). Ook een dagje, of 3, shoppen zit er dus wel in!

  Het park is in 2019 grotendeels vernieuwd. Je kan nu dus genieten van de compleet vernieuwde horea, nieuwe speeltuinen, en het vernieuwde zwembad. Ook wordt er aan steeds meer huisjes wellness toegevoegd, in de vorm van een jacuzzi of een sauna. Hier kan je jezelf dus compleet in de watten leggen!

  Dineren kan bij het restaurant "Le Grand Café" waar met streekgerechten wordt gekookt. Natuurlijk is er ook een cafetaria voor de snelle hap, en het is zelfs mogelijk om diverse gerechten of BBQ pakketen bij je huisje te laten bezorgen. Ook wordt er door het restaurant in de zomermaanden regelmatig een "Music & Bites" avond georganiseerd, waarop de Big Green Egg bbq wordt aangezwengeld, en er sfeervolle muziek op de achtergrond gespeeld wordt.

  Voor de kinderen is dit park ook geweldig. Zo is er een belevingsbos met speeltoestellen, zijn er trampolines op het park en natuurlijk het verwarmde zwembad in het hoogseizoen. Verder wordt er in de schoolvakanties kinderanimatie georganiseerd met diverse optreden en activiteiten.

  Boek Park Berkenrhode via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!