Kleinschalig gloednieuw park
Vlakbij de Oosterschelde
Rust, ruimte, beleving
uniek concept
 • Bij het strand
 • Bij het water
 • Oosterschelde Water Resort - kijk voor de beste deals bij:
  Zelfverhuur Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Oosterschelde Water Resort, Zeeland

  Dit park is in aanbouw, de overlast wordt tot een minimum beperkt.

  Water Resort Oosterschelde betekent rust, ruimte en genieten op een geweldige locatie aan de Oosterschelde. Het bescheiden resort is zo ingericht dat rust en ruimte centraal staan. Elke kavel en woning hebben hun unieke eigenschappen met uitzicht op de fraaie waterpartij, bosrijke omgeving of het uitgestrekte polderlandschap.

  Wat Water Resort Oosterschelde bijzonder maakt, is dat het park wordt aangelegd met volgroeide beplanting. Op deze wijze zorgen wij ervoor dat het lijkt of het park al 15 jaar bestaat.

  Het park ligt bij Wemeldinge aan de Oosterschelde. Wemeldinge is populair bij veel recreanten. De meeste komen om het Oosterscheldegebied te bewonderen, waaronder heel wat duikers. Ook is de omgeving van Wemeldinge bekend om de fietsroutes door de fruitboomgaarden en langs de Oosterschelde.

  Het pittoreske dorpje ligt aan een kant midden tussen de boomgaarden en polders en aan de andere kant aan het kabbelende water van de Oosterschelde. Het dorp kent veel rust en ruimte en is een ideale locatie om Zeeland te ontdekken. Het dorp is bekend om zijn jachthaven, molens en strandje. In het dorp zijn alle voorzieningen aanwezig.  Boek Oosterschelde Water Resort via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!