Bekijk grote foto's
Vakantiepark/camping
Buitenbad, peuterbad
Speeltuinen en sportveld
Restaurant
Zomer activiteiten, tafeltennis, airtrampoline
Wandelen, fietsen
Eindhoven, Den Bosch, Tilburg
 • Buitenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Molenvelden - kijk voor de beste deals bij:
  Zelfverhuur Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Molenvelden, Noord-Brabant

  Heerlijk, een vakantie in Noord-Brabant, lekker dicht bij de leukste steden en toch midden in de natuur. Op vakantiepark de Molenvelden, in Veldhoven, logeer je tegen de bossen van de Kempen, een fantastisch natuurgebied. Verder is er op het park natuurlijk ook genoeg te doen. In de zomermaanden kun je lekker afkoelen in het buitenbad. Op het park is er voor de actieve gasten een fijn multifunctioneel sportveld. Voetballen, basketballen of gewoon spelen, het kan hier allemaal. Verder kun je ook je tennisracket inpakken of je verheugen op een middagje op de midgetgolfbaan. In het hoogseizoen worden er leuke activiteiten aangeboden aan de gasten. En natuurlijk is er ook een gezellig Brabants restaurant op het park zelf.

  Een fijne vakantieplek voor jonge gezinnen
  Deze gastvrije camping is een ideale plek voor jonge kinderen. Een leuk zwembad met peuterbad, fijne speeltuin, sportveld, het is er allemaal. Verder logeer je hier in compleet ingericht recreatiewoningen, chalets of bungalows. En zin in een fris drankje dan kun je altijd terecht bij Boscafé Molenvelden. Hier heb je volop de keuze uit drankjes van thee tot een lekker trappistje en van borrelplankje tot een heerlijk stukje vlees. Op Vakantiepark Molenvelden is dus genoeg te beleven voor het hele gezin! Kom kamperen of huur een vakantiebungalow.

  Ontdek de Nederlandse Kempen in Noord-Brabant
  Tussen de plaatsen Eersel, Bladel en Reusel vind je een groot natuurgebied 'Boswachterij De Kempen' bestaande uit hei, bossen, slingerende beken en sporen uit het verleden. Het hele gebied heeft prachtige fietsroutes en wandelpaden. Verder zijn de plaatsen zoals Eersel leuk om te bezoeken en te genieten van de gezellige terrasjes aldaar. Of zin in een middagje winkelen? Wat dacht je van Eindhoven of Den Bosch?

  Boek Molenvelden via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!