Vlakbij de Noordzeestranden
Faciliteiten voor jong en oud
Gebruik van de faciliteiten van Hof Domburg (5km)
 • Beoordeling8.1
 • KleinschaligXS
 • Bij het strand
 • Wellness
 • Bos en Duin - kijk voor de beste deals bij:
  Roompot Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Bos en Duin, Zeeland

  De naam Bos & Duin zegt meteen alles over de omgeving van dit bungalowpark. Het ligt aan een uniek duinbos op Walcheren. Dit voormalige eiland is rijk aan rust en ruimte en wordt omarmd door het water. De hoge duinen en slingerende dijken bieden hun gasten, wandelend of fietsend, eindeloze vergezichten. De prachtige locatie, vlakbij de Noordzeestranden en grenzend aan een uniek duinlandschap, geven liefhebbers van zon, zee en natuur dé garantie voor een prachtige vakantie. Bovendien maak je vanuit dit park de prachtigste fiets- en wandeltochten.

  Bos & Duin ligt aan de rand van Oostkapelle, een gezellig dorp dat met brede stranden en schone zee. De stranden van Oostkapelle hebben een Blauwe Vlag, een Europees keurmerk voor schone en veilige jachthavens en stranden. Een uitstapje naar Domburg is een echte aanrader. Deze badplaats herbergt fraaie galerieën, kleine boetiekjes, gezellige restaurants en vele terrassen. Voor cultuur zit men goed in Westkapelle. Dijk- en Oorlogsmuseum Het Polderhuis geven een kijkje in de geschiedenis van Westkapelle en Walcheren. Ga je liever een dagje shoppen? Dan moet je in Middelburg zijn. Pak daar ook eens de paardentram voor een originele rondleiding.

  Tijdens je verblijf kan je gebruik maken van alle faciliteiten van Hof Domburg waar je onder andere een Wellness & Beauty centrum kan vinden en een subtropisch zwemparadijs! Hof Domburg ligt op 5 kilometer van Bos en Duin en biedt verder nog onder andere bowlingbanen, squashbanen, fietsenverhuur en een indoor speeltuin aan!  Boek Bos en Duin via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!