Groot vakantiepark
Kindvriendelijk strand
Animatie in het hoogseizoen
Glampen in Sunlodges
 • Beoordeling8.3
 • Bij het strand
 • Zwemparadijs, aquapark
 • Marina di Venezia - kijk voor de beste deals bij:
  Suncamp Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Marina di Venezia, Adriatische kust en Veneto

  Marina di Venezia is een groot vakantiepark waar je luxe kunt kamperen. De ligging direct aan de Adriatische kust is fantastisch. Dit park is erg groot en heeft dus ook goede en veel voorzieningen. Het strand loopt langzaam af wat natuurlijk voor jonge gezinnen echt fijn is. Verder is er een super groot zwembadcomplex, misschien wel het grootste van Italië.

  Een heerlijk vakantieparadijs aan de kust van Italië
  Op dit vakantiepark kun je een fijne vakantie beleven in een van de glamping-accommodaties. Wat dacht je van een Sunlodge, een compleet ingericht glampingstacaravan met fijn terras. Het tropisch zwembadcomplex maakt het plaatje compleet. Mocht je trek hebben na een dag aan het water dan kun je terecht bij een van de fijne restaurants op het vakantiepark.

  Genoeg te doen op dit grote vakantiepark
  Een speeltuin, een uitgebreid animatieprogramma in schoolvakanites en tieners kunnen terecht bij de tienerclub. Verder ligt Venetië op korte afstand en deze stad verkennen in een echte gondel is natuurlijk heel erg leuk. Maar ook het achterland van het Marina di Venezia is leuk om te bezoeken en ook heel makkelijk omdat het lekker vlak is. Het plaatsje Treporti ligt op loopafstand en van hieruit kun je met de boot naar Venetië. Voor een dagje shoppen ga je naar Cavallino.

  Boek Marina di Venezia via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Italië!