Direct aan de duinrand
1 km van het brede zandstrand
Fietsen en wandelen
Natuurgebieden het Oerd en de Horn
Supermarkt en diverse restaurants in Ballum
 • Bij het strand
 • Luxe Villa's Ameland - kijk voor de beste deals bij:
  Dutchen Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Luxe Villa's Ameland, Waddeneilanden

  Voor een vakantie op Ameland is een verblijf in een van de luxe Villa's van Dutchen bij Ballum echt volop genieten. Een luxe verblijf, de fantastische natuur en de brede stranden op Ameland zorgen voor een topvakantie. Op de boot krijg je al het echte vakantiegevoel. De comfortabel ingerichte vakantiewoningen liggen direct aan de duinrand en de stranden liggen slechts op 1000 meter van je verblijf. De ligging is mooi centraal waardoor je uitgebreid kunt fietsen en wandelen over het eiland. Vanaf je verblijf kun je prachtige fietstochten en wandelingen maken naar de natuurgebieden het Oerd en de Horn. Voor een vakantie in eigen land zit je natuurlijk op Ameland uitstekend. De uitgestrekte natuur, de fijne zandstranden en gezellige dorpjes maken dit een toplocatie in Nederland

  Het hele jaar door is een vakantie op Ameland leuk om te beleven. Lekker uitwaaien in de herfst, volop genieten van de natuur in de lente en een fijne zonvakantie in de zomer.

  De Stranden op Ameland
  Je zult je snel verbazen over de rust op de stranden van Ameland. Vanaf de strandopgang loop je al snel de drukkere plekken uit. Het strand bij Ballum ligt slechts 1 kilometer van je vakantieverblijf. Bij het strand van Nes vind je ook een restaurant en strandpaviljoen.

  Het dorpje Ballum
  Je wandelt zo het kleine dorp Ballum in, dit is met 370 inwoners het kleinste dorp van Ameland. Je vindt hier nog diverse woningen uit de 18e eeuw en de oude boerderijen herinneren hier aan het agrarisch verleden van het eiland. In het gezellige centrum ligt een supermarkt en enkele restaurants. En hou je van een pittig drankje dan moet je Amelandse drankje 'Nobeltje' zeker eens proeven.

  Boek Luxe Villa's Ameland via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!