Bekijk grote foto's

Landal Beach Park Texel Landal GreenParks vakantiepark

Strand op 1.5 km
144 luxe vrijstaande villas
Boodschappen online te bestellen
Speciale vissteiger
Uitwaaien op Texel
Vrijstaande villas met veel privacy
Ontbijtservice
 • Beoordeling7.7
 • KleinschaligS
 • Bij het strand
 • Landal Beach Park Texel - kijk voor de beste deals bij:
  Landal Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landal Beach Park Texel, Waddeneilanden

  Texel ligt op slechts 20 minuten varen van het vaste land. Toch voelt u zich hier helemaal weg van huis. Dat gevoel wordt nog eens versterkt door uw onderkomen: Landal Beach Park Texel bestaat uit 144 vrijstaande villa’s.

  Kiest u voor een luxe villa, dan heeft u een privé-sauna en zelfs een eigen zonnebank! U kunt vissen vlak voor de deur, zonnen op uw eigen terras en voor de kinderen is er een speeltuin. Uw villa ligt vlakbij De Koog, een echt vakantiedorp met een bijzondere sfeer. Ook zijn heerlijke stranden aan de Waddenzee en Noordzee, natuurgebieden, duinen en bos binnen handbereik.

  Tijdens uw verblijf op Landal Beach Park Texel hoeft u zich geen moment te vervelen. Naast alle faciliteiten worden er op en rondom het park vele activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

  Kinderfaciliteiten op het park
  Landal Beach Park Texel beschikt over diverse faciliteiten voor kinderen. Zo is er een speeltuin met diverse klim- en klautertoestellen, schommels, zandbak en wipwap, een tafeltennistafel, een speelveldje, een vissteiger, en een airtrampoline.

  In de omgeving
  Texel is omringd door de zee, bevat uitgestrekte stranden met duinen en heeft natuurgebieden als De slufter en De Schorren. Een verblijf op bungalowpark Landal Beach Park Texel in De Koog staat dan ook garant voor genieten van zon, zee, rust, ruimte en actie! Wat gaan we doen? Echt Texels bier proeven in de brouwerij of toch maar liever naar de zeehonden bij EcoMare? Als u meer rust zoekt maakt u een lange strandwandeling of beklimt u de vuurtoren en geniet u van het uitzicht. U komt tijd tekort op dit waddeneiland!
  Boek Landal Beach Park Texel via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!