Bekijk grote foto's
Gratis toegang zwemparadijs Calluna
Dicthbij het strand (3 km)
e-Scooters te huur
Koos Kidsclub
 • Beoordeling8.1
 • KleinschaligS
 • Bij het strand
 • Zwemparadijs, aquapark
 • Wellness
 • Kustpark Texel - kijk voor de beste deals bij:
  Roompot Bekijk
  prijs
  VacanceSelect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Kustpark Texel, Waddeneilanden

  Texel ligt op slechts 20 minuten varen van het vaste land. Toch ga je je hier helemaal thuisvoelen, zeker in de villa's en bungalows op Kustpark Texel. Het kustpark ligt op slechts 3 kilometer van het strand van Texel, dat met een lengte van 30 kilometer voldoende ruimte geeft voor mooie fiets en wandel tochten. Je logeert er in een comfortabel chalet of klassieke villa.

  Wel 30 kilometer strand, nog meer wensen
  Liever geen zand tussen je tenen tijdens het zwemmen? Als bezoeker van Kustpark Texel heb je gratis toegang tot het subtropisch zwemparadijs Calluna dat op het park ligt. Ook is er een wellness aanwezig op het park met een solarium, sauna en een Turks stoombad. Tijdens je verblijf op Kustpark Texel hoef je je geen moment te vervelen. Naast alle faciliteiten worden er op en rondom het park vele activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

  In de omgeving
  Texel is omringd door de zee, bevat uitgestrekte stranden met duinen en heeft natuurgebieden als De slufter en De Schorren. Een verblijf op Kustpark Texel bij De Koog staat dan ook garant voor genieten van zon, zee, rust, ruimte en actie! Wat gaan we doen? Echte Texelse Skuumkoppe bier proeven in de brouwerij of toch maar liever naar de zeehonden bij EcoMare? Als u meer rust zoekt maakt u een lange strandwandeling of beklimt u de vuurtoren en geniet u van het uitzicht. U komt tijd tekort op dit waddeneiland!

  Boek Kustpark Texel via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!