Bekijk grote foto's
Een kleinschalig vernieuwd vakantiepark
Mooie comfortabele vakantiewoningen
De stranden liggen op korte afstand
Strandvakantie, watersport, fietsen en wandelen
 • Beoordeling8.6
 • KleinschaligXS
 • Bij het strand
 • EuroParcs De Koog - kijk voor de beste deals bij:
  EuroParcs Bekijk
  prijs
  VacanceSelect Bekijk
  prijs


   

  Accommodatie op EuroParcs De Koog

  Vakantiepark EuroParcs De Koog, Waddeneilanden

  De vakantie op het waddeneiland Texel is relaxed en de zee is altijd dichtbij. Op EuroParcs Resort De Koog zijn ze druk bezig om een prachtig vakantieparkje te realiseren. Jonge gezinnen maar ook stellen kunnen hier volop genieten van de rust en ruimte. Je logeert hier in luxe vakantiewoningen die geschikt zijn voor 4 personen. De vakantiehuisjes zijn vrijstaand en compact en compleet ingericht. Je kunt de auto op een eigen parkeerplaats zetten en gratis gebruik maken van WIFI.

  Vakantieparadijs Texel ligt aan je voeten
  Kies je voor een vakantie op het waddeneiland Texel dan ben je sowieso verzekerd van een heerlijke vakantie in Nederland. De stranden van De Koog liggen op korte afstand (ongeveer 3 kilometer) van dit kleinschalige vakantiepark. Behalve een zon- en strandvakantie kun je hier ook de natuur intrekken. Het natuurgebied de Slufter ligt op korte afstand. Fiets, wandel en geniet.

  Elke dag is een heerlijk avontuur op Texel
  Zoveel diversiteit aan landschappen als op Texel vind je nergens en Nederland. Bezoek zeker het Nationaal Park Duinen en je komt al snel heidevelden, kwelders, duinen en zowel loof- als dennenbossen tegen. Behalve de mooie natuur zijn er op Texel ook musea en diverse bezienswaardigheden. Een aanrader voor bierliefhebbers is het Texels bier, doe gewoon een proeverij in de brouwerij en je weet meteen wat je favoriete bier is. Natuurlijk kun je thuis ook proeven, dus neem je favoriete biertje gewoon mee.

  Of kom alles te weten over de zeehonden in Ecomare. Sluit de dag, of begin de dag met een drankje en hapje op de terrassen van het gezellige dorpje De Koog. Fiets door de duinen naar de vuurtoren. Klim met zijn allen naar de top van de toren, het uitzicht is fantastisch. De natuur van Texel is veelzijdig en leent zich zeker voor een stevige wandeling of een sportieve fietstocht.

  2021 Werkzaamheden
  Het vakantiepark is volop in ontwikkeling. EuroParcs doet zijn uiterste best om eventuele overlast voor jou als gast tot een minimum te beperken. Mocht je vragen hebben over de omvang van de werkzaamheden, dan kun je altijd contact met EuroParcs opnemen.

  Boek EuroParcs De Koog via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!