Moderne chalets in een natuurrijke omgeving
2 km naar attractiepark de Efteling
Naast Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen
Binnen- en buitenzwembad
Gratis wifi
 • Beoordeling8.0
 • Groot parkL
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • EuroParcs Kaatsheuvel - kijk voor de beste deals bij:
  TUI Bekijk
  prijs
  EuroParcs Bekijk
  prijs


  Vakantiepark EuroParcs Kaatsheuvel, Noord-Brabant

  Het sfeervolle familiepark Resort Kaatsheuvel heeft een uitstekende ligging in Noord-Brabant voor zowel avontuurlijke als ontspannen vakanties. De ligging op slechts 2 kilometer van de Efteling® zorgt ervoor dat dit park erg geliefd is bij jonge gezinnen. Op dit vakantiepark ben je écht even weg van huis. Met onder meer een binnen- en buitenzwembad, indoor speelparadijs, doolhof en minigolfbaan is er voor jong en oud veel te beleven. Het nieuwe park is nog volop in ontwikkeling, EuroParcs doet zijn uiterste best om overlast te beperken.

  Kindvriendelijke vakantiepark op droomlocatie
  Behalve de Efteling zowat als buurman vind je op het park zelf een leuke midgetgolfbaan. Ook kunnen waterratjes naar het binnen- of buitenbad. In de schoolvakanties worden er leuke activiteiten aangeboden. En op het park zijn verder een in- en outdoorspeeltuin. Dus op dit park kun je jezelf het hele jaar door vermaken. En het feit dat dit park autovrij is maakt het bijzonder kindvriendelijk.

  De perfecte plek voor een betoverende vakantie
  Bovendien ligt de Efteling® op slechts 2 kilometer van het park. Ideaal! Na een sprookjesachtige dag wandel je de volgende dag de rust tegemoet in het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Een van de grootste stuifzaandgebieden in West-Europa. Ontdek via diverse wandel-, fiets- en mountainbikeroutes het afwisselende landschap, dat je trouwens ook op het vakantiepark terugziet. De moderne vakantieverblijven zijn gelegen tussen zand, heide, water en bossen.

  Boek EuroParcs Kaatsheuvel via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!