Bekijk grote foto's
Hooggelegen park tussen wijnvelden
Uitzicht op de Moezel
Overdekt zwembad met peuterbad
Fun & Entertainment-programma
185 bungalows, waarvan 74 nieuw en energieneutraal
Vele vernieuwde parkfaciliteiten
Wijnregio
Brasserie met panoramaterras
 • Beoordeling7.9
 • KleinschaligS
 • Binnenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Landal Mont Royal - kijk voor de beste deals bij:
  Landal Bekijk
  prijs
  VacanceSelect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landal Mont Royal, Rheinland-Pfalz

  Hooggelegen tussen de wijnvelden en aan de oever van de Moezel, vindt u Landal Mont Royal. De Franse Koning Lodewijk de 14e kwam al naar Duitsland voor het fabelachtige panorama vanaf de Mont Royal. En nu kunt u hier tijdelijk een bungalow betrekken. Op het park is het voor jong en oud smullen van het afwisselende recreatieprogramma. Vanaf het bungalowpark wandel je zo naar de vestingsruïne of de wijndorpjes Kröv en Kövenig. Van het vroege voorjaar tot het late najaar geniet je in deze streek van wijn-feesten. De boeren geven graag een kijkje in hun wijnbedrijf. Bekijk het Moezelgebied ook eens van een andere kant tijdens een boottocht of tijdens een zeiltocht.

  Op Landal Mont Royal valt voor zowel kinderen als volwassenen genoeg te beleven. Jullie vakantie wordt zeker een succes. Zowel op het park als in de directe omgeving worden diverse activiteiten georganiseerd. Het Fun & Entertainment-team zorgt voor een leuk, actief en creatief programma.

  Kinderfaciliteiten op het park
  Landal Mont Royal beschikt over diverse faciliteiten voor kinderen. Zo is er een midgetgolfbaan, tafeltennistafel, schaakspel, dierenweide, kinderspeelhoek, multifunctioneel sportveld, één grote speeltuin met o.a. een airtrampoline, meerdere kleine speeltuinen en een zwembad met apart kleuterbad.

  Bollo Club en Fun & Entertainment-programma
  Op het park kunnen de allerkleinsten zich lekker uitleven in de Bollo Club. Hier kan naar hartelust geknutseld, gekliederd en gespeeld worden. Daarnaast wordt er gedurende het gehele jaar een Fun & Entertainment-programma georganiseerd onder leiding van een Fun & Entertainment-team.

  In de omgeving
  Hooggelegen tussen de wijngaarden en met uitzicht op de Moezel ligt bungalowpark Landal Mont Royal. Burchten, ruïnes en karakteristieke huizen kenmerken deze Duitse streek. Bij een bezoek aan de dorpjes Kröv en Kövenig ontkomt u er niet aan om de streekwijn te proeven. Beleef de streek vanuit een ander perspectief door een boottocht vanaf Traben-Trarbach te maken. Geniet van het fabelachtig panorama-uitzicht en van de wijnfeesten wanneer je verblijft in dit gebied van Duitsland.


  Boek Landal Mont Royal via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Duitsland!