Ferienresort Cochem

Vakantiepark in Moezelgebied
Binnenzwembad met kleuterbad
Restaurants
Golfbanen in directe omgeving
 • Beoordeling8.1
 • KleinschaligS
 • Binnenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Ferienresort Cochem - kijk voor de beste deals bij:
  Vacanceselect Bekijk
  prijs
  Roompot Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Ferienresort Cochem, Rheinland-Pfalz

  In één van de bekendste en populairste vakantiegebieden van Duitsland, het Moezelgebied, ligt Ferienresort Cochem. De luxe bungalows van dit mooie resort vindt men in het hart van de prachtig aangelegde golfbanen met waterpartijen en bunkers. Verder vind je op het terrein 2 zwembaden, restaurant en snacbar.

  Voor de kleintjes is er een Miniclub Koos Kids Club, apart kinderbad en een speeltuin.
  Met de voorzieningen in het centrumgebouw én het unieke Moezellandschap, de schilderachtige wijndorpjes en de middeleeuwse binnenstad van Cochem in de nabijheid, geniet je van een overvloed aan mogelijkheden om actief bezig te zijn en te ontspannen. Aanraders zijn daarbij de gastronomie, de heerlijke Moezelriesling en de wereldberoemde Cochemer Burcht, het symbool van de regio. Kortom, een afwisselende locatie, ook voor niet-golfers.

  Cochem
  Het fraai gelegen Cochem, met het romantische, gerestaureerde kasteel dat op de wijnhellingen ligt, is één van de populairste plaatsen langs de rivier de Moezel. De 514 km lange rivier de Moezel ontspringt in de Franse Vogezen, vormt de grens tussen Duitsland en Luxemburg en mondt uit in de Rijn bij Koblenz. In de omgeving zijn vele mogelijkheden voor dagtochten en excursies; het zuidelijker gelegen Bernkastel-Kues, Traben-Trarbach, het wijnstadje Beilstein, de kastelen bij Thurant en Kobern- Gondorf.  Boek Ferienresort Cochem via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Duitsland!