Gezellig familiepark
In het Overijsselse Vechtdal
Binnen- en buitenzwembad
Beautysalon
Uitstapjes: Ommen, Ponypark Slagharen
 • Beoordeling7.6
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • 't Hooge Holt - kijk voor de beste deals bij:
  Zelfverhuur Bekijk
  prijs


  Vakantiepark 't Hooge Holt, Overijssel

  't Hooge Holt is een vakantiepark in het Overijsselse Vechtdal bij Gramsbergen, een fijn vakantiepark voor het hele gezin. Het gezellige pitoreske stadje ligt aan weerszijden van de Vecht en heeft een gezellige oude dorpskern. Je verblijft hier in een smaakvol ingericht houten blokhut veelal met een infrarood sauna.

  Fijne voorzieningen en dus een geslaagde vakantie
  Niet ver van de Overijsselse Vecht ligt 't Hooge Holt. 's Ochtends ga je samen met de kinderen gillend van de grote glijbaan (40 meter) om vervolgens met een plons kopje onder te gaan. Na dit verfrissende bad is het tijd voor een hapje in de sfeervolle overdekte 'plaza'. De kinderen vermaken zich de rest van de ochtend bij het animatieteam terwijl ouders zich onder begeleiding in het zweet werken in de grote fitnessruimte. De dames kunnen zich na deze inspanning ook nog heerlijk ontspannen in het beautycenter.

  Fietsen, wandelen of een attractiepark bezoeken
  Voor de middag staat er een gezamenlijke fietstocht in het mooie Overijsselse landschap op het programma, echter misschien kiezen de kinderen liever voor een uitstapje naar attractiepark Slagharen, Noorder Dierenpark in Emmen of het avonturenpark in Hellendoorn. Keuze genoeg! Als klap op de vuurpijl besluit kun je trakteren op een overheerlijke pannenkoek in het restaurant. Na deze enerverende dag is het dan ook heerlijk thuiskomen in het comfortabele chalet. Morgen weer een dag op 't Hooge Holt!

  Boek 't Hooge Holt via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!