't Hooge Holt

7.6
Gezellig familiepark
In het Overijsselse Vechtdal
Binnen- en buitenzwembad
Beautysalon
Uitstapjes: Ommen, Ponypark Slagharen
't Hooge Holt - de beste prijzen en boeken bij:
Vacanceselect Bekijk
prijs
Foto vakantiepark 't Hooge Holt

Over vakantiepark 't Hooge Holt, Overijssel

Vakantieparkinfo: 't Hooge Holt is een vakantiepark in het Overijsselse Vechtdal bij Gramsbergen waar jong en oud zich goed zal vermaken.

Niet ver van de Overijsselse Vecht ligt 't Hooge Holt. 's Ochtends ga je samen met de kinderen gillend van de grote glijbaan (40 meter) om vervolgens met een plons kopje onder te gaan. Na dit verfrissende bad is het tijd voor wat lekkers in de sfeervolle overdekte "plaza". De kinderen vermaken zich de rest van de ochtend bij het animatieteam terwijl ouders zich onder begeleiding in het zweet werken in de grote fitnessruimte. De dames kunnen zich na deze inspanning ook nog heerlijk ontspannen in het beautycenter.

Voor de middag staat er een gezamenlijke fietstocht in het mooie Overijsselse landschap op het programma, echter misschien kiezen de kinderen liever voor een uitstapje naar attractiepark Slagharen, Noorder Dierenpark in Emmen of het avonturenpark in Hellendoorn. Keuze genoeg! Als klap op de vuurpijl besluit kun je trakteren op een overheerlijke pannenkoek in het restaurant. Na deze enerverende dag is het dan ook heerlijk thuiskomen in het comfortabele chalet. Morgen weer een dag op 't Hooge Holt!

Boek 't Hooge Holt via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!